Пт, 19-04-2024, 01:20
ПРО ФУТБОЛ
по-українськи

незалежне спортивне Інтернет-видання

 
Радимо прочитати


21:23
Ребров: Мбокані показує, що йому насправді команда байдужа

Головний тренер київського "Динамо" Сергій Ребров розповів про ситуацію, яка склалася із нападником команди Дьємерсі Мбокані.

"Треба почати з того, що Мбокані прийняв рішення звернутися до ЗМІ, щоб розповісти про ситуацію. Вважаю, що вже тільки це в корені неправильно. І Дьємерсі повинен це розуміти сам, коли він говорить, що він всією душею з командою, і абсолютно всі його тут люблять.

Я б зрозумів таке його інтерв'ю, якщо б воно вийшло після закінчення сезону, коли кожен може висловити свою думку, підвести якісь підсумки. Але зараз у нашої команди найважливіший період, і кожна сенсація, кожен скандал може негативно вплинути й на мікроклімат, і на гру, і на результати. Тому спочатку я не розумію цього звернення Мбокані в ЗМІ саме зараз. Адже всі хлопці читають інтернет...

Але, тим не менш, раз вже таке звернення сталося, я б хотів пояснити цю ситуацію з самого початку, по порядку.

Почнемо зі слів Мбокані про те, що приїхавши в розташування "Динамо" після Кубка Африки, він не розумів, що відбувається. Адже не секрет, і про це багато писалося, що як раз після завершення виступів на Кубку Африки Дьємерсі вирішив взяти собі відпустку. І коли ми готувалися до найважливіших матчів Ліги Європи самі хлопці у мене запитували, де наш форвард, який був дійсно провідним футболістом нашої команди. В результаті, Мбокані прибув в наше розташування тільки після матчу з "Генгамом". Були розмови про його мікротравми, але з цією мікротравмою він спокійно грав на Кубку Африки. Нічого про це Дьємерсі зараз не говорить... А лікувався він потім близько місяця.

Далі. Мбокані відверто лукавить, коли говорить, що всі футболісти нашої команди його підтримують. Повторюся, самі хлопці питали мене: "А де він?". Раз він так любить "Динамо" та динамівських уболівальників, як говорить про це в своєму інтерв'ю, то він повинен щось віддавати цій команді, клубу, який справно виплачує йому зарплату. Причому, чималу зарплату в наш непростий час!

Зараз Мбокані говорить про те, що він є найкращим форвардом "Динамо", і не розуміє, чому при цьому він не потрапляє до складу. Тут я розповім одну історію, яка сталася зі мною в той час, коли я грав у "Динамо" Лобановського. Відразу скажу, що не буду називати жодних прізвищ, окрім Андрія Шевченка. Тоді ми досить успішно виступали в Лізі чемпіонів, вийшли з групового етапу плей-офф, і взимку, в німецькому Руйті готувалися до майбутніх матчів. Один з наших футболістів був до цього травмований, але до зимових зборів якраз повернувся в стрій. І ось, коли за столом сиділа практично вся команда, він сказав одну фразу. Сказав, звичайно, жарт, і ми дуже сильно тоді посміялися. Але, тим не менш, ця фраза звучала так: "Тато одужав. І тепер ви двоє, молоді (мовляв, Ребров і Шевченко), вирішуйте, хто з вас двох буде сидіти на лавці запасних". А час усе розставив по своїх місцях", - каже коуч "Динамо".

"Мбокані також говорить про те, що президент "Динамо" завжди на його боці і завжди йому допомагає. Думаю, що такий підхід - перший обов'язок президента футбольного клубу. І я дуже радий, що у "Динамо" такий президент, який дійсно вболіває за кожного гравця. Точно так же я радий, що у мене як головного тренера зараз такі стосунки з президентом клубу, що він ні слова не говорить мені з приводу основного складу, і при цьому допомагає команді абсолютно всім!

Всі зарплати, всі преміальні виплачуються в термін. Тому я радий, що і у Мбокані такі відносини з президентом "Динамо". Але тут є інша сторона медалі. Я знаю, що Дьємерсі досить часто ходить до президента і просить якісь гроші вперед. Президент робить все для того, щоб у футболіста був гарний настрій, а таким своїм інтерв'ю у відповідь Мбокані, думаю, показує, що йому насправді команда байдужа. Адже по суті, Дьємерсі сказав наступне: він вважає себе великим гравцем, а тренер "Динамо" не має жодного права давати шанс іншим футболістам. Футболістам, які, до речі, роблять все на тренуваннях і в матчах, щоб таким шансом скористатися", - сказав Ребров.

 

Категорія: Інтерв'ю і футбольна аналітика | Переглядів: 4898 | Додав: adminA | Теги: Ребров: Мбокані показує, що йому насправді команда байдужа
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Також читайте:

Ковалець: "Металіст" демонструє кращу гру, ніж "Шахтар"
ВІДЕО онлайн матчу 6-го туру Ліги Європи "Динамо"- "Шериф"
"Металіст" відмовив "Корінтіансу" у продажі Тайсона
"МанСіті" віддасть Джонсона в оренду
Франк де Бур хоче повернути "Аяксу" азарт
"Динамо", "Металіст" і "Карпати" отримали судів на свої матчі в Лізі Європи
Гоменюк: Коноплянку виділяють тільки журналісти
Кака і Майкон обміняються містами
Магат продублював футболістів
"Зоря" вилетіла в Туреччину
Дивіться футбольне відео:

Відео голів та огляд матчу Арсенал - Ворскла

  • Перегляди:
  • Всього коментарів: 0
  • Рейтинг: 5.0
Реєструйся і публікуй
Логін:
Пароль:

Пубілкації


Пошук

Календар

Архів записів

Про рубрики новин
Футбольні новини
Національна збірна України
Прем'єр ліга України
Кубок України з футболу
Ліга чемпіонів УЄФА
Ліга Європи УЄФА
Першість України. Перша ліга
Першість України. Друга ліга
ЄВРО-2012
Футбольне відео
Футбольні світлини
Навколо футбольні новини
Інтерв'ю і футбольна аналітика
ФУТБОЛЬНЕ ТБ
Цікаві новини, які не мають жодного відношення до футболу
Ліга Націй
Опис та результати матчів турніру Ліга Націй UEFA

Незалежне спортивне Інтернет-видання "ПРО ФУТБОЛ по-українськи" © 2010-2024