Чт, 25-04-2024, 02:18
ПРО ФУТБОЛ
по-українськи

незалежне спортивне Інтернет-видання

 
Радимо прочитати


22:26
Ребров: Буде непросто налаштувати команду на вирішальний матч Ліги чемпіонів

Головний тренер "Динамо" Сергій Ребров прокоментував розгромну перемогу над "Металургом" і поділився думками перед наступним матчем киян - у 6 турі Ліги чемпіонів проти "Маккабі".

"Насамперед хотілося б сказати слова подяки і підтримки на адресу тренерів і футболістів "Металурга", які, незважаючи ні на що, працюють і роблять свою справу. Сподіваюся, що цей клуб залишиться в чемпіонаті України. Запорізький "Металург" дав нашому футболу багато хороших гравців. Зокрема, в нашій команді виступає чимало виконавців із Запоріжжя. Дуже сподіваюся, що цей клуб продовжить своє існування.

Ну, а по грі нашому супернику, звичайно, було важко, адже "Металург" зараз створює команду з листа і грає 18-річними хлопцями. Нам же важливо було сьогодні провести хороший спаринг, змоделювати якісь моменти в нашій грі напередодні матчу з "Маккабі" в Лізі чемпіонів. Думаю, нам це вдалося.

Буяльський працював не в загальній групі? З чого ви це взяли? .. Можу сказати лише те, що я говорю практично після кожного матчу: у нас в обоймі 23 футболіста, і з їх числа непросто вибрати як 18 осіб для заявки на поєдинок , так і 11 чоловік у стартовий склад. Хлопці абсолютно нормально це сприймають і б'ються за місце в "основі".

Я радий, що незалежно від того, хто виходить на поле, стиль нашої гри не змінюється. Особливо, в останніх матчах. І я в однаково вдячний за це як тим, хто грає в стартовому складі, так і тим, хто виходить на заміни і не потрапляє в заявку на той чи інший матч. Повторюся: у нас немає основного складу: хто в конкретному матчі вийшов на поле, той і є гравцем основного складу станом на цей день.

Чи складно буде налаштовувати команду на матч з "Маккабі", який пройде при порожніх трибунах? Звичайно. Це непросто насамперед для самих футболістів. Сподіваюся, вболівальники підтримають нас хоча б по дорозі на стадіон. Для хлопців це важливо, адже вони грають для глядачів, а не для порожніх трибун. Підтримка уболівальників дуже важлива для нас у кожному матчі.

Я пам'ятаю поєдинки, які ми проводили при порожніх трибунах - це завжди було непросто. Але хлопці розуміють важливість гри з "Маккабі", і навіть зараз у роздягальні видно, що кінцівку сезону команда зустріла дуже стримано: всі чекають гри з "Маккабі", і, сподіваюся, вже після цього поєдинку ми зітхнемо з полегшенням", - зазначив Ребров.

Нагадаємо, "Динамо" розбомбило "Металург" у, можливо, останньому для запоріжців матчі в УПЛ.

До слова, фанати київського клубу вивісили банер, на якому висловили здивування малою кількістю глядачів на заключному матчі команди Реброва у 2015-му році в рамках чемпіонату України.

 

Категорія: Інтерв'ю і футбольна аналітика | Переглядів: 4863 | Додав: adminA | Теги: Ребров: Буде непросто налаштувати к
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Також читайте:

"Шальке" - "Ліон" - 3:0. ВІДЕО
Чемпіонат Італії: "Наполі" - "Палермо" - 1:0. ВІДЕО
"Ньюкасл" знайшов нового наставника у третьому дивізіоні Англії
"Зоря" купила ще одного гравця
Рібері: Мені потрібна ігрова практика
УЄФА відкрила справи щодо "Жиліни" і "Спартака"
"МанСіті" віддасть Джонсона в оренду
"Металіст" вимучив перемогу на "Дніпро-Арені"
"Динамо" у міжсезоння проведе два збори
ПЛ 6-ий тур: "Металург" Запоріжжя - "Оболонь" Київ
Дивіться футбольне відео:

Відео голів та огляд матчу Арсенал - Ворскла

  • Перегляди:
  • Всього коментарів: 0
  • Рейтинг: 5.0
Реєструйся і публікуй
Логін:
Пароль:

Пубілкації


Пошук

Календар

Архів записів

Про рубрики новин
Футбольні новини
Національна збірна України
Прем'єр ліга України
Кубок України з футболу
Ліга чемпіонів УЄФА
Ліга Європи УЄФА
Першість України. Перша ліга
Першість України. Друга ліга
ЄВРО-2012
Футбольне відео
Футбольні світлини
Навколо футбольні новини
Інтерв'ю і футбольна аналітика
ФУТБОЛЬНЕ ТБ
Цікаві новини, які не мають жодного відношення до футболу
Ліга Націй
Опис та результати матчів турніру Ліга Націй UEFA

Незалежне спортивне Інтернет-видання "ПРО ФУТБОЛ по-українськи" © 2010-2024