Чт, 25-04-2024, 07:44
ПРО ФУТБОЛ
по-українськи

незалежне спортивне Інтернет-видання

 
Радимо прочитати


18:57
"Реал" - "Галатасарай" - 3:0. ВІДЕО

Бурак Їлмаз Та Кріштіану Роналду до сьогодні мали на своєму гольовому рахунку 8 влучань. У першій грі 1/4 фіналу Ліги чемпіонів португалець очолив бомбардирський залік.

З одного боку блискуча тренерська перемога "королів", але, на жаль, не минулось без помилок судді з Норвегії Свейна Моена, який спокійно міг призначати один, а той два доволі очевидних пенальті у ворота Дієго Лопеса.

Вашій увазі останній епізод, коли арбітр не лише не призначив одинадцятиметровий, а й виписав жовту за буцімто симуляцію головному бомбардиру турків. Відтак тепер Бурак Їлмаз не зіграє в матчі-відповіді у Стамбулі, хоча і так в його команди шансів небагато.

"Галатасарай" виглядав непогано,  а моментів створив чи не стільки ж, що й у мадридців. Та клас команд визначив відсоток реалізації - у господарів майже бездоганний, у гостей просто жахливий. Тут варто відзначити і дії у рамці воріт Дієго Лопеса, який ловив не лише усе, що летіло йому прямо в руки, а й кілька разів добряче порятував. Місце Касільяса у воротах "Реалу" з кожним наступним матчем екс-кіпера "Севільї" видається все менш очевидним.

У першому таймі був ще один суперечливий епізод. Відразу після другого голу господарів снаряд двічі влучає у руки Хедіри, з яких другий "гандбол" відчутно призупиняє політ м'яча, але свисток рефері мовчить. Не варто, звісно, аж надто акцентувати увагу на цих епізодах - мовляв, стамбульський клуб міг би зачепитись ледь не за нічию, але несправедливі дії судді, ймовірно, позбавили нас більшої інтриги у протистоянні та дали "вершковим" змогу перемогти в економ режимі.

Роналду забив один гол, який став для нього 9-м у 9-ти зустрічах поточної ЛЧ. Зіграла стара-добра зв'язка Крішті з Месутом Озілом - ідеальний пас і ефектне завершення атаки. Два інші результативні удари стали наслідком помилок у центрі захисту "Галатасарая". Вони ж ледь не довели до збільшення рахунку і гольового доробку Крішітану, проте його удари то блокували опоненти, то не доходили до площини воріт Муслери.

3:0 - підсумок вкрай позитивний для "Реалу", хоча у команди пропускає гру капітан і ключовий центрбек Серхіо Рамос через перебір з картками. І навряд чи є особливі підстави сумніватися у проході "бланкос" до півфіналу.

Передісторія

У 13-ти останніх зустрічах Бурак Їлмаз вражав ворота суперників аж 11 разів (зокрема, зробив дубль в останньому матчі чемпіонату), відтак перебуває у відмінній формі. Голи на виїзді - необхідна річ для того, щоб плекати надії на успіх, тому турки хотіли б використати свою головну зброю сповна. З іншого боку Роналду не дуже й відстає - 17 голів за 15 останніх матчів у Лізі чемпіонів.

Стамбульці грали у півфіналі тоді ще Кубка європейських чемпіонів. Було це раз і у 1989-му, коли під керівництвом Мустафи Денізлі поступились місцем у фіналі румунському "Стяуа". В Іспанії "Галатасарай" вигравав лише раз, ще 4 рази підписував мирову і 7 разів програвав.

Команди зустрічались між собою тричі. Усі матчі відбулися у сезоні 200/01 рр. Тоді Суперкубок УЄФА завоювали турки, здолавши "вершкових" з рахунком 2:1. У чвертьфіналі Ліги чемпіонів команда Мірчі Луческу здолала вдома "Реал" (3:2), однак для виходу у півфінал цього виявилось недостатньо, адже у Мадриді був розгром 3:0.

Для "Реалу" прохід в 1/2 може ставати 24-м в історії головного клубного турніру, враховуючи всі формати змагань. Зрештою, команди Жозе Моурінью ніколи не вилітали на стадії 1/4 в Лізі чемпіонів. Для португальця це буде потрійна зустріч з друзями. Адже раніше він тренував Дідьє Дрогба у "Челсі", Веслі Снейдера в "Інтері" та Хаміта Алтинтопа в Мадриді.

У всіх перипетіях першого чвертьфіналу ЛЧ Вам допоможе розібратися розширена онлайн-транслція "Реал" - "Галатасарай".

"Реал" - "Галатасарай" 3:0 (2:0)

Голи: Роналду. 9, Бензема, 29, Ігуаїн, 73

"Реал": Лопес, Варан, Рамос (к), Коентрау, Хедіра, Озіл, Алонсо, Ессьєн, Ді Марія, Роналду, Бензема

Запасні: Адан, Пепе, Марсело, Арбелоа, Кака, Модріч, Ігуаїн

"Галатасарай": Муслера, Ебуе, Нункеу, Семіх, Рієра, Хаміт Алтинтоп, Сельджук Інан (к), Мело, Снейдер, Бурак Їлмаз, Дрогба

Запасні: Ізкан, Гьокхан Зан, Балта, Сабрі Сариоглу, Куртулуш, Амрабат, Умут Булут




szólj hozzá: R2-0G www.fasthighlights.com
szólj hozzá: R3-0G www.fasthighlights.com
Категорія: Ліга чемпіонів УЄФА | Переглядів: 4933 | Додав: adminA | Теги: Реал - Галатасарай - 3:0. ВІДЕО
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Також читайте:

Селезньов: Моя вага після свят практично оптимальна
Обидва Діарри можуть залишити "Реал"
"Сантос" хоче взяти в оренду Андре, якого влітку дорого продав у "Динамо"
Офіційно: Сьоміна відправили у відставку, він їде в Київ
"Греміо" заплатить "Динамо" 4 млн євро, лише б кияни забрали назад Родріґо
Пітерський "Зеніт" замахнувся на Буффона: пропонує "Ювентусу" 18 млн євро
Златан: Нам не вистачало такого як Кассано
Таблиця коефіцієнтів УЄФА: Україна поки що тільки на 10 місці за підсумками сезону
"Шахтар" цікавиться Клео
"Динамо" зробило пропозицію "Фіорентині"
Дивіться футбольне відео:

Відео голів та огляд матчу Арсенал - Ворскла

  • Перегляди:
  • Всього коментарів: 0
  • Рейтинг: 5.0
Реєструйся і публікуй
Логін:
Пароль:

Пубілкації


Пошук

Календар

Архів записів

Про рубрики новин
Футбольні новини
Національна збірна України
Прем'єр ліга України
Кубок України з футболу
Ліга чемпіонів УЄФА
Ліга Європи УЄФА
Першість України. Перша ліга
Першість України. Друга ліга
ЄВРО-2012
Футбольне відео
Футбольні світлини
Навколо футбольні новини
Інтерв'ю і футбольна аналітика
ФУТБОЛЬНЕ ТБ
Цікаві новини, які не мають жодного відношення до футболу
Ліга Націй
Опис та результати матчів турніру Ліга Націй UEFA

Незалежне спортивне Інтернет-видання "ПРО ФУТБОЛ по-українськи" © 2010-2024