Ср, 24-04-2024, 16:12
ПРО ФУТБОЛ
по-українськи

незалежне спортивне Інтернет-видання

 
Радимо прочитати


14:59
Перше коло другий ігровий день: "Шахтар" стартує без помилок. Інші матчі


Підопічні Мірчі Луческу із перемоги розпочали кампанію-2010/11. Чинні чемпіони України на «Донбас Арені» переграли «Кривбас» з рахунком 2:0. Цифри на табло було змінено після півгодини гри. Ярослав Ракицький підключився на розіграш кутового й з близької відстані відправив м'яч у сітку воріт Євгена Боровика. Гірники й надалі мали беззаперечну перевагу, але втілити її у другий гол їм не вдавалося.

 

Змарнувавши велику кількість моментів донеччани після перерви віддали ініціативу, чим ледве не скористалися криворізьці. На 78-й хвилині гості розіграли чудову комбінацію, однак удар Олександра Іващенка прийшовся в стійку. Після цього епізоду «Кривбас» великими силами пішов уперед, що зіграло тільки на руку… «Шахтареві». В одній з контратак наприкінці зустрічі Костянтин Кравченко, котрий вийшов на заміну, виклав м'яч на ногу Вілліану й бразилець зняв усі питання щодо переможця.

 

Доволі напруженим вийшло протистояння між учасниками Ліги Європи УЄФА «Дніпром» та «Карпатами», які за підсумками минулого чемпіонату посіли відповідно четверте та п'яте місця. Опоненти майже ні в чому не поступалися один одному. Невеличкою перевагою володіли дніпропетровці, але львів'яни безпомилково діяли в обороні, намагаючись за нагоди проводити швидкі контрвипади.

Підопічні Віталія Кварцяного не змогли оговтатися від швидкого голу й до перерви пропустили ще двічі. На 31-й хвилині відзначився Ахмед Янузі, а наприкінці тайму дубль оформив Сачко. Всі намагання господарів забити бодай гол престижу виявилися марними. Натомість команда Миколи Павлова засмутила Іссу Ндоє ще раз. На 84-й хвилині Дмитро Єсін переграв захист суперника й оформив остаточний результат.

 

Єдиної помилки карпатівці припустилися лише наприкінці зустрічі − нажаль для команди Олега Кононова вона виявилася фатальною. Максим Калиниченко за п'ять хвилин до фінального свистка виконав кутовий, а Євген Чеберячко виявився спритнішим за всіх та головою переграв Андрія Тлумака. Гості мали шанс урятуватися в компенсований час, однак Руслан Ротань вибив м'яч із порожніх воріт після «пострілу» Євгена Тарасенка.

 

У поєдинку в Сімферополі між володарем Кубка України «Таврією» та бронзовим призером національної першості «Металістом» перемогу відсвяткували харків'яни. Дебютні три очки підопічним Мирона Маркевича приніс єдиний влучний удар Дениса Олійника, який на 19-й хвилині відгукнувся на передачу Марко Девича. Для команди Сергія Пучкова ця поразка стала вже другою поспіль у сезоні. Нагадаємо, що тиждень тому кримчани в матчі за Суперкубок поступилися «Шахтарю» з розгромним рахунком 1:7.

 

У першому матчі ігрового дня «Ворскла» в гостях розбила новачка Прем'єр-ліги «Волинь» − 4:0. Полтавчани з перших хвилин кинулися в атаку й вже в дебюті були винагородженні за активність. Григорій Ярмаш зробив простір у карний майданчик лучан, який замкнув колишній гравець «Волині» Василь Сачко, забивши свій сотий м'яч у вищому дивізіоні.

 

Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 41402 | Додав: futbolUA
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Також читайте:

Українець розсудить товариський матч Молдова - Грузія
ФУТБОЛЬНЕ ТБ: Пряма трансляція матчу 16 туру Іспанської Прімери: "Реал Сосьєдат" - "Валенсія"
Андрія Гусіна представли команді
"Волинь" зіграє спаринг з поляками
1/8 фіналу Кубку Іспанії: "Барселона" не змогла обіграти "Атлетік"
"Валенсія" - "Осасуна" - 3:3. ВІДЕОзвіт
Клаудіо Раньєрі розповів про заповітну мрію римлян
Ліга Європи: "Карпати" - "Зестапоні"
Маркевич: З "Дебреценом" не зіграють Тайсон, Фініньйо та Дішлєнкович. ВІДЕО
Друга ліга. Після 2-го туру в лідерах – "Чорноморець-2" та "Олімпік"
Дивіться футбольне відео:

Відео голів та огляд матчу Арсенал - Ворскла

  • Перегляди:
  • Всього коментарів: 0
  • Рейтинг: 5.0
Реєструйся і публікуй
Логін:
Пароль:

Пубілкації


Пошук

Календар
«  Липень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Архів записів

Про рубрики новин
Футбольні новини
Національна збірна України
Прем'єр ліга України
Кубок України з футболу
Ліга чемпіонів УЄФА
Ліга Європи УЄФА
Першість України. Перша ліга
Першість України. Друга ліга
ЄВРО-2012
Футбольне відео
Футбольні світлини
Навколо футбольні новини
Інтерв'ю і футбольна аналітика
ФУТБОЛЬНЕ ТБ
Цікаві новини, які не мають жодного відношення до футболу
Ліга Націй
Опис та результати матчів турніру Ліга Націй UEFA

Незалежне спортивне Інтернет-видання "ПРО ФУТБОЛ по-українськи" © 2010-2024