Пт, 29-03-2024, 13:00
ПРО ФУТБОЛ
по-українськи

незалежне спортивне Інтернет-видання

 
Радимо прочитати


20:21
Маркевич: Відмова збірної від товариських матчів - це ненормальне явище

Колишній тренер "Металіста" та збірної України Мирон Маркевич прокоментував рішення не проводити товариських поєдинків влітку національної команди, а також прокоментував інтерес зі сторони "Ростова".

- Це однозначно погано, - почав Маркевич. - Дивна ситуація виходить. Збірна зобов'язана проводити контрольні поєдинки, адже як інакше їй готуватися до відбіркових матчів? Мені складно сказати, чому так вийшло і з чим це пов'язано, але це точно ненормальне явище.

- Ви також були тренером нашої збірної. Якби така ситуація виникла у вас, що б ви зробили, щоб уникнути подібної оказії з відсутністю ігор?

- Я б зробив усе, що від мене залежить, аби у гравців національної збірної була практика ігор, саме в національній команді. Знову-таки, повторюся, я не в курсі, чому так сталося і тут вам би краще задати ряд питань керівникам Федерації футболу України або головному тренеру. Цікаво, як це так вони домовлялися, що в підсумку немає ігор?

- Збірна також відмовилася від турне по Америці, де повинна була зіграти три матчі проти Кореї, Венесуели та Аргентини, пославшись на відсутність мотивації у гравців, і те, що у них в травні-червні відпустки. Це нормальний привід. Як так, гравці не хочуть грати за збірну?

- Справді, так і є, що травень-червень - це пора відпусток, але ж є липень і серпень. Тим більше, що перший матч відбору на Чемпіонат Європи 2016 року у збірної запланований на перші числа вересня (8 вересня, домашній поєдинок проти збірної Словаччини). Розумієте, до початку відбіркового циклу збірна просто зобов'язана провести три - чотири поєдинки, тут не може виникати жодних питань.

- Мирон Богданович, а може бути, варто було не скасовувати турне, а повезти в Америку, скажімо тих, хто хоче грати за збірну. Тих хлопців, які не завжди викликаються. Переглянути найближчий резерв?

- Ні. Це не вихід. Везти другосортних футболістів, скажімо так, немає ніякого сенсу. Навіщо? Щоб зганьбитися? Я розумію гравців, відпустку, сім'я... все ясно, але, знову-таки, чому б не зіграти наприкінці липня або в серпні? Потрібно шукати якісь варіанти, шукати спаринг-партнерів. ФФУ зобов'язана надати збірній можливість нормально готуватись до матчів відбору.

- На презентації нової форми збірної України був озвучений варіант проведення товариського матчу збірної України проти збірної Каталонії. А, взагалі, чи має сенс грати проти збірних рівня Каталонії?

- Дозвольте не погодитися щодо «чи є сенс». Наскільки мені відомо, то в збірній Каталонії грають дуже пристойні футболісти. Каталонія - хороша команда. Потрібно вибрати таку дату, щоб було комфортно для гравців збірної.

- Є такі чутки, що вас хочуть бачити головним тренером «Ростова». На вас виходили з пропозицією представники цього клубу?

- Нічого такого я не знаю. Перший раз чую. Так, мені дзвонили з Росії, не зовсім зрозумів, хто саме це був, і запитували, розглядаю я взагалі можливість роботи там. Я відповів однозначним «НІ». А тим більше очолити «Ростов».


 

Категорія: Інтерв'ю і футбольна аналітика | Переглядів: 4950 | Додав: adminA | Теги: Маркевич: Відмова збірної від товар
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Також читайте:

Кращий бомбардир групового етапу Ліги чемпіонів - Ето'О, а "гірник" Едуардо - найскорострільніший
Чемпіонат Англії. "Ньюкасл" - "Ліверпуль" - 3:1. ВІДЕО
Люнгберг повертається на Туманний Альбіон
Анелька: Я б не залишився у збірній Франції після Мундіалю у ПАР
Дель Нері: Буффон не продається
Програма каналу "Перший" "Футбольний код". Ефір за 20.12.2010
Стівен Тейлор вирішив залишитися в "Ньюкаслі"
Обидва Діарри можуть залишити "Реал"
Ярославський запевняє, що не байдужий до того, що відбувається в українському футболі
Керівництво "Борусії" впевнене у силах Кльопа
Дивіться футбольне відео:

Відео голів та огляд матчу Арсенал - Ворскла

  • Перегляди:
  • Всього коментарів: 0
  • Рейтинг: 5.0
Реєструйся і публікуй
Логін:
Пароль:

Пубілкації


Пошук

Календар
«  Квітень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Архів записів

Про рубрики новин
Футбольні новини
Національна збірна України
Прем'єр ліга України
Кубок України з футболу
Ліга чемпіонів УЄФА
Ліга Європи УЄФА
Першість України. Перша ліга
Першість України. Друга ліга
ЄВРО-2012
Футбольне відео
Футбольні світлини
Навколо футбольні новини
Інтерв'ю і футбольна аналітика
ФУТБОЛЬНЕ ТБ
Цікаві новини, які не мають жодного відношення до футболу
Ліга Націй
Опис та результати матчів турніру Ліга Націй UEFA

Незалежне спортивне Інтернет-видання "ПРО ФУТБОЛ по-українськи" © 2010-2024