Вт, 16-04-2024, 16:21
ПРО ФУТБОЛ
по-українськи

незалежне спортивне Інтернет-видання

 
Радимо прочитати


12:08
Ліга націй: ВІДЕО як Нідерланди Німеччину розгромили та огляд матчу

Відео та огляд матчу між Нідерландами та Німеччиною

Нідерланди здобули найбільшу в своїй історії перемогу над Німеччиною.

Не можна сказати, що рахунок повністю відповідає грі - у команди Йоахима Льова було кілька моментів, але вона їх не реалізувала. У той же час Нідерланди діяли максимально ефективно - голи ван Дейка, Депая і Вейналдума встановили розгром над чемпіоном світу-2014.

Ліга націй. Група А1. Третій тур. Амстердам, Йохан Кройф Арена

Нідерланди - Німеччина 3:0

Голи: ван Дейк 30, Депай 87, Вейналдум 90+3

Перший тайм був повністю за голландцями, які створили не менше трьох гольових епізодів. Втім, перші небезпечні моменти створили саме німці: так, на 15-й хвилині після нескладної комбінації Тімо Вернер вийшов віч-на-віч, однак пробив не тільки повз голкіпера, а й повз ближній кут. Через три хвилини господарів врятував Сілессен, який парирував потужний удар Мюллера метрів з десяти, а потім ще й взяв дальній постріл Марко Ута. Втім, захопити ініціативу та ігрову перевагу підопічні Йоггі Льова так іне змогли.

Нідерландці відповідали небезпечними фланговими атаками та стандартами. Особливо гарно працював правий край, де прекрасно діяв дебютант Дензел Думфріс. Кілька разів німцям довелося його зупиняти через фол, але на 29-й він пройшовся та прострілив, заробивши кутовий. Подачу з нього ударом у поперечину замкнув Райан Бабел, а Вірджилу ван Дейку залишалося лише добити у пусті ворота – 1:0. Буквально через чотири хвилини Думфріс прострілив з правого флангу на дальню штангу, куди вривався Бабел - жоден німецький захисник не перехопив передачу, однак їх врятував Кроос, який повернувся і в останній момент вибив м'яч. На 45-й же Депай таки замкнув його передачу ударом головою в дальній кут, але німців врятувала штанга.

У другому таймі все відбувалося абсолютно навпаки. Думфріс на 49-й хвилині непогано пробив у ближню дев'ятку, але на цьому моменти Нідерландів закінчились на дуже довгий проміжок часу – а німці чинили фантастичний тиск. Так, при подачі з кутового на 53-й хвилині Хуммельс пробив точно у лівий кут, але Бабел виніс м'яч з лінії. На 58-й на полі з'явилися Сане та Дракслер, які створили кілька небезпечних епізодів: на 65-й Лерой міг зрівняти рахунок після геніального пасу Кімміха та свого удару в дальній кут з кількох метрів, але м'яч розминувся зі штангою. На 70-й над поперечиною з лівого краю штрафного класно пробивав Дракслер, а на 74-й Кроос промахнувся повз ближній зі штрафного.

Нідерландці змогли прийти у себе в останні 15 хвилин, почавши розривати суперника на контратаках. Так, на 76-й Депай обікрав Хектора, легко відірвався від Боатенга, вискочивши на ворота Нойєра та потужно пробивши у ближній кут з лінії штрафного – Нойєр взяв цей удар! Через чотири хвилини Мемфіс викотив приблизно на цю ж позицію Вейналдуму, але той пробив вище. І все ж, на 87-й, він забив другий м'яч своєї збірної: Промес отримав класну передачу, втік по правому флангу та прострілив на дальню штангу. Депай опинився перед Нойєром, переграв його та забив у ближній – 2:0. На 90+3-й Вейналдум добив німців, обігравши двох захисників та забивши третій м'яч.

Таким чином, Нідерланди набрали три очки й вийшли на другу позицію у групі 1 Ліги А. Німці програли у 168-му матчі Йоахіма Льова на чолі Бундестім та залишились на останній позиції з одним очком.

Категорія: Ліга Націй | Переглядів: 41820 | Додав: futbolUA
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Також читайте:

Едмар невдовзі стане українцем
На клубному чемпіонаті світу ФІФА визначилися всі півфіналісти
Дель Нері: Буффон не продається
Рейтинг IFFHS: "Шахтар" став найкращим клубом десятиріччя в СНД. Інші українські клуби у рейтингу IFFHS
За перемогу — ліктем у лице. ВІДЕО
Володимир Єзерський: "Зорі" потрібні досвідчені гравці
"Зоря" вилетіла в Туреччину
"Ювентус" - "Лаціо" - 2:1: Красива перемога Красіча. ВІДЕО
У Києві презентували талісмани ЄВРО-2012
Офіційно: Жажа перейшов в "Трабзонспор"
Дивіться футбольне відео:

Відео голів та огляд матчу Арсенал - Ворскла

  • Перегляди:
  • Всього коментарів: 0
  • Рейтинг: 5.0
Реєструйся і публікуй
Логін:
Пароль:

Пубілкації


Пошук

Календар

Архів записів

Про рубрики новин
Футбольні новини
Національна збірна України
Прем'єр ліга України
Кубок України з футболу
Ліга чемпіонів УЄФА
Ліга Європи УЄФА
Першість України. Перша ліга
Першість України. Друга ліга
ЄВРО-2012
Футбольне відео
Футбольні світлини
Навколо футбольні новини
Інтерв'ю і футбольна аналітика
ФУТБОЛЬНЕ ТБ
Цікаві новини, які не мають жодного відношення до футболу
Ліга Націй
Опис та результати матчів турніру Ліга Націй UEFA

Незалежне спортивне Інтернет-видання "ПРО ФУТБОЛ по-українськи" © 2010-2024