Пт, 29-03-2024, 05:33
ПРО ФУТБОЛ
по-українськи

незалежне спортивне Інтернет-видання

 
Радимо прочитати


14:40
Ліга Європи: "Рейк'явік" - "Карпати"

Попри те, що у суперниках "Карпат" був не надто грізний клуб, львів'яни розпочали дуже нервово. Все ж таки у гравців цієї молодої команди просто-таки мізерний міжнародний досвід – навіть незважаючи на те, що в її складі є кілька вчорашніх дебютантів національної збірної України. Тим не менше, саме підопічні Олега Кононова першими дісталися воріт опонентів. Щоправда, їхня дебютна осмислена атака завершилася лише невдало розіграним кутовим.

Треба відзначити, що попервах "Карпати" демонстрували зовсім непритаманну собі гру: намагалися нав'язати фактурним суперникам силовий футбол, активно використовували навіси та закидання м’яча. Звісно, ісландці за такої гри особливих труднощів не відчували. Як тільки ж українці трішки заспокоїлися та згадали, чого саме їх вчив Кононов, виникла перша загроза воріт Ларса-Івара Мольдскреда. Ігор Худоб'як знайшов у карному майданчику Дениса Кожанова, однак той у боротьбі із захисниками не зумів ударити як слід.

Ще більш небезпечний момент виник на 26-й хвилині: спочатку Батіста опинився на гарній позиції, але у нього в останній момент вибили м'яча з-під ноги, а потім Олександр Гурулі чудово пробивав головою, однак знов на заваді став хтось із оборонців. Здавалося, львів'яни знайшли свою гру, проте впродовж наступної десятихвилинки саме острів'яни були близькими до голу. Спочатку гостям у паніці довелося блокувати кілька поспіль ударів з меж штрафної зони, а згодом лише відчайдушний підкат Тараса Петрівського врятував ворота Андрія Тлумака від "розстрілу".

Між тим, 15-хвилинний відпочинок пішов на користь саме українцям. Перша ж атака "Карпат" в другому таймі завершилася відмінним ударом Гурулі з 16-метрової лінії – гості повели 1:0. Цей гол ніби зняв важкий тягар з пліч підопічних Кононова. Вони заграли весело та розкуто, і вже за п'ять хвилин Кожанов, як це він дуже часто робив у чемпіонаті України, промчав правим флангом і виклав м'яча на ногу Андрію Ткачуку. Останній з району 11-метрової позначки і не думав хибити – 2:0.

Ще через шість хвилин "Карпати", вочевидь, зняли запитання щодо підсумку цієї зустрічі та й протистояння загалом. Головний львівський майстер "стандартів" Гурулі подав від кутового, а бразилець Батіста вгамселив м'яча головою у сітку воріт. Далі гості діяли, що називається, в своє задаволення, а в сердешних господарів узагалі нічого не клеїлось. Лише воротар ісландців не дозволив собі впадати у відчай, раз по раз рятуючи команду від ще більшої ганьби. Однак, напевно, і такий рахунок повністю задовольнив клуб з України.

Категорія: Ліга Європи УЄФА | Переглядів: 41417 | Додав: futbolUA
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Також читайте:

ПСЖ їде на гру з "Карпатами" до Львова резервним складом
Маркевич: "Металіст" повинен фінішувати мінімум в трійці призерів
Жеребкування 1/8 Ліги Чемпіонів: "Шахтар" зіграє з "Ромою". Інші результати
"Шахтар" цікавиться Клео
Іспанська Прімера. "Хетафе" в меншості здолав "Вільяреал". ВІДЕО
Горяїнов повернувся в стрій
Ліонель Мессі:Люблю віддавати паси
Люнгберг повертається на Туманний Альбіон
Мірослав Клозе не проти переїхати в Рим
Товариські матчі: Бразилія обіграла США, Італія поступилася Кот-д’Івуару
Дивіться футбольне відео:

Відео голів та огляд матчу Арсенал - Ворскла

  • Перегляди:
  • Всього коментарів: 0
  • Рейтинг: 5.0
Реєструйся і публікуй
Логін:
Пароль:

Пубілкації


Пошук

Календар
«  Липень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Архів записів

Про рубрики новин
Футбольні новини
Національна збірна України
Прем'єр ліга України
Кубок України з футболу
Ліга чемпіонів УЄФА
Ліга Європи УЄФА
Першість України. Перша ліга
Першість України. Друга ліга
ЄВРО-2012
Футбольне відео
Футбольні світлини
Навколо футбольні новини
Інтерв'ю і футбольна аналітика
ФУТБОЛЬНЕ ТБ
Цікаві новини, які не мають жодного відношення до футболу
Ліга Націй
Опис та результати матчів турніру Ліга Націй UEFA

Незалежне спортивне Інтернет-видання "ПРО ФУТБОЛ по-українськи" © 2010-2024