Пт, 29-03-2024, 16:46
ПРО ФУТБОЛ
по-українськи

незалежне спортивне Інтернет-видання

 
Радимо прочитати


22:43
Коноплянка забив "Реалу", але "Севілья" драматично програла Суперкубок УЄФА-2016

У матчі за Суперкубок Європи в Тронхеймі команда Євгена Коноплянки поступилась "Реалу", який грав без кількох головних зірок, з рахунком 2:3 лише в овертаймі.

На дивовижне взяття воріт від Марко Асенсіо "Севілья" ще в першому таймі відповіла не менш влучним пострілом Франко Васкеса. Українець Євген Коноплянка, вийшовши на заміну, ледь не приніс команді Хорхе Сампаолі перемогу 11-метровим ударом. Капітан Серхіо Рамос врятував "Реал" на 90+3-й. А перед самим фіналом додаткового часу Карвахаль прибив "рохібланкос".

Перший тайм на правах фаворита солідніше розпочав "Реал". Маріано встиг головою вибити м'яч з-під поперечини після удару Рамоса, а ось з дальнім пострілом Марко Асенсіо не справився ніхто. Снаряд по дузі минув рукавички Серхіо Ріко і залетів ідеально в ціль. Ближче до середини тайму ініціативою міцно заволоділа "Севілья", що вилилось у кілька моментів. Маріано з вбивчої позиції щосили пробив у небеса. З дальнім ударом Каррісу ледь справився Кіко Касілья, а ось Франко Васкес після асисту Вітоло зумів пробити голкіпера "Реала" надзвичайно точним пострілом у правий кут.

Після перерви гра продовжилась у схожому руслі. Тільки "Реал" ще глибше сів, а "Севілья", що і так володіла м'ячем понад 60% часу, почала насідати з позиції сили ще активніше. У грі без особливих моментів і під акомпанемент норвезької тиші (фанати на трибунах поводились на диво стримано як для матчу двох іспанських команд) якесь затемнення спіткало сербського арбітра. Мілорад Мажіч призначив пенальті, не помітивши симуляції Вітоло, якого намагався не торкатись Рамос у своєму штрафному. Пенальті холоднокровно реалізував Євген Коноплянка, розвівши м'яч і Касілью по різних кутах.

Українцю, який замінив на 67-й центрфорварда В'єтто, для голу вистачило 5 хвилин на полі. Відзначаємо, що Коноплянка забиває за "Севілью" у Суперкубку УЄФА другий рік поспіль, причому незмінно найвеличнішим грандам Прімери.

Наприкінці зустрічі Карвахаль замучив своїми проходами справа екс-дніпрянина, але з його ударом з нульового кута справився Ріко. Уже в компенсований час Бензема з позиції у штрафному не зміг пробити щит оборони. Та на передостанній доданій хвилині команда Сампаолі не втримала перемогу. Карвахаль елегантно обіграв Коноплянку, скинув правіше на Лукаса Васкеса, подачу якого замкнув у порожні ворота Серхіо Рамос.

"Рохібланкос" і так підсідали, а тут ще й психологічне розчарування. Тож не дивно, що активніше овертайм почали мадридці. Бензема, уже падаючи, обвідним ударом змусив попрацювати Ріко. Ще за хвилину удар Каріма встиг заблокувати захисник Пареха. Минуло кількадесят секунд, і Васкес простим фінтом заробив другу жовту для Тімо Колодзєйчака. Згодом Рамос забив вдруге, але з порушенням правил. Натомість Коноплянка трохи не докрутив м'яч ударом з меж штрафного "Реала".

У другому додатковому таймі на полі знову була лише команда Зідана. Севільці грали фактично у 8 польових гравців, адже, крім вилучення "Коло", травмувався Пареха і не міг повноцінно допомагати партнерам. Відтак не дивно, що моменти сипались один за одним. Хамес після вивіреного пасу Бензема поцілив у Ріко. Лукас Васкес також не зміг переграти кіпера тріумфаторів Ліги Європи, змарнувавши вихід тет-а-тет. Бензема не влучив у ворота, вистріливши головою, а удар Хамеса з льоту андалусійський Серхіо взяв намертво. А на 119-й хвилині севільська оборона таки дала тріщину: Карвахаль по флангу Коноплянки обійшов усіх опонентів і прошив Ріко, покаравши Євгена за невдалий обіграш.

Через провалені заключні відрізки таймів Суперкубок Європи їде в Мадрид. А Сампаолі програє перший фінал із "Севільєю".

Суперкубок УЄФА-2016

"Реал" – "Севілья" – 3:2 (2:2 в основний час)

Голи: Асенсіо, 21, Рамос, 90+3, Карвахаль, 119 – Васкес, 41, Коноплянка, 72 (пен.)

Вилучення: Колодзєйчак, 93 (друга жовта)

Коноплянка - четвертий українець, який забиває в Суперкубку УЄФА

Категорія: Ліга чемпіонів УЄФА | Переглядів: 41269 | Додав: adminA | Теги: Коноплянка забив Реалу, але Севілья драматично програла Суп
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Також читайте:

Клаудіо Раньєрі розповів про заповітну мрію римлян
За перемогу — ліктем у лице. ВІДЕО
Фергюсон: Не маю претензій до команди
Міланський "Інтер" розгромив корейський "Соннам Ільва" і вийшов до фіналу клубного чемпіонату світу
Для Нойєра найважливіше "Шальке"
Лужний не знає, чи залишиться головним тренером "Динамо"
Стали відомі час та місце першого матчу раунду плей-офф Ліги Європи "Омонія" - "Металіст"
Євген Селезньов близький до переходу у "Вердер". ВІДЕО
"Динамо" може викласти 6 млн євро за найкращого футболіста Угорщини
Третій тур ПЛ: огляд матчів п'ятниці
Дивіться футбольне відео:

Відео голів та огляд матчу Арсенал - Ворскла

  • Перегляди:
  • Всього коментарів: 0
  • Рейтинг: 5.0
Реєструйся і публікуй
Логін:
Пароль:

Пубілкації


Пошук

Календар
«  Серпень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Архів записів

Про рубрики новин
Футбольні новини
Національна збірна України
Прем'єр ліга України
Кубок України з футболу
Ліга чемпіонів УЄФА
Ліга Європи УЄФА
Першість України. Перша ліга
Першість України. Друга ліга
ЄВРО-2012
Футбольне відео
Футбольні світлини
Навколо футбольні новини
Інтерв'ю і футбольна аналітика
ФУТБОЛЬНЕ ТБ
Цікаві новини, які не мають жодного відношення до футболу
Ліга Націй
Опис та результати матчів турніру Ліга Націй UEFA

Незалежне спортивне Інтернет-видання "ПРО ФУТБОЛ по-українськи" © 2010-2024