Пт, 29-03-2024, 00:12
ПРО ФУТБОЛ
по-українськи

незалежне спортивне Інтернет-видання

 
Радимо прочитати


21:19
Ігор Суркіс: За кулісами чемпіонату процвітає зовсім інша "бухгалтерія"

Президент київського "Динамо" відверто розповів про нечесні ігри в УПЛ, охарактеризував новачків команди, а також висловив свою позицію щодо тренерського питання.

Про "бухгалтерію": "Потрібно називати своїми іменами. Якби наш чемпіонат був однаково конкурентним для всіх його учасників, якби кожна команда з першої до останньої хвилини билася в чесній спортивній боротьбі, то ми б не чули про "однокласників", "другокурсників" чи про когось ще.
Тоді я б оцінював нинішню ситуацію, спираючись на просту арифметику: ми програли два матчі "Шахтарю", одну - "Дніпру", і дві - "Металісту". Все заслужено, все чесно. Але ж за кулісами чемпіонату процвітає і інша бухгалтерія.

"Динамо" не виходить на поле "за себе і за того хлопця". Це - загальновідомо. Тут у мене руки чисті. Про те, як інші команди виступають у нашому чемпіонаті, ви, журналісти, самі можете розповісти багато дивовижних речей. Наприклад, інтернет досі рясніє публікаціями про те, чим відрізняється самовіддача "Іллічівця" в матчах проти "Динамо" і проти "Шахтаря". Більшість експертів переконані, що це - дві великі різниці. І з ними важко не погодитися".

Про гравців "Динамо": "Я ніколи не купував футболістів без узгодження з головним тренером. До речі, у нас багато і хороших трансферів було. Брауна Ідейє підписали, випередивши три сильних клуби. Мігеля Велозу - під кінець сезону він здав, але майже не відпочивав після Євро, відпахав весь сезон, втомився. Зараз відпочине і буде в новому сезоні лідером.

Скажу вам відверто - я дуже сподіваюся на Кравця. Нарешті, ми його вилікували - виходжували в Німеччині, в Італії. У нього є гольове чуття і швидкісні якості - найголовніше для форварда. Якщо поверне це собі, у нас буде серйозна конкуренція в нападі.

Віда - гарне придбання. Я безмежно вірю в Безуса, дуже талановитий. Відмінно купили Коваля. Гармаш, Ярмоленко - ми їх взяли в юному віці. Ми всі разом працюємо на український футбол. Так, ми посіли третє місце, але мене втішає, що наші гравці показують відмінний футбол у складі збірної, і роблять результат. Для мене це дійсно в якійсь мірі навіть сатисфакція".

Про тренерів: "Я завжди захоплювався роботою іноземних тренерів, тому й запрошував у свій час Оттмара Хітцфельда - не особливо він хотів сюди йти. І француза Поля Ле Гуена, пропонуючи хороші умови. Але це зовсім інше світосприйняття ... Потрібно спершу зруйнувати все старе, а потім йти через експерименти до нових вершин. Припустимо, я до цього готовий.

Але ж є ще Олег Блохін - останній з могікан. Він говорив - всі пройшли, а я не пройшов ... Ось він тепер - моя остання надія, і мені хотілося б вірити, що у нього все вийде. Це, якщо хочете, моя мрія - не перше місце і виграш Ліги чемпіонів, а знайти тренера, який, як Валерій Лобановський, буде довгі роки зі своєю філософією і своїм підходом вірою і правдою служити київському "Динамо".




Категорія: Інтерв'ю і футбольна аналітика | Переглядів: 4972 | Додав: adminA | Теги: Ігор Суркіс: За кулісами чемпіонату
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Також читайте:

Коломойський: Розглядаємо кандидатури інших наставників - Сьомін, Райкард
Серія А. Відеоогляд матчів суботи. ВІДЕО
У "Закарпаття" серйозні фінансові труднощі
Перемагає не клас гравців, а їхній характер, вважає український фахівець Андрій Баль
ФУТБОЛЬНЕ ТБ: Пряма трансляція матчу 16 туру Іспанської Прімери: "Реал" (Мадрид) - "Севілья" (Севілья)
"Жиліна" оновила динамівський антирекорд ЛЧ зразка 2007 року, пропустивши 19 голів
Тренер "Копенгагена" хоче зіграти з "Шахтарем" у плей-офф Ліги Чемпіонів
Юрґен Кльоп продовжив контракт з "Борусією"
Тесак: Сповнений сил доводити, що достойний грати в "Зорі"
"Локомотив" поки не отримував пропозицій про перехід Алієва
Дивіться футбольне відео:

Відео голів та огляд матчу Арсенал - Ворскла

  • Перегляди:
  • Всього коментарів: 0
  • Рейтинг: 5.0
Реєструйся і публікуй
Логін:
Пароль:

Пубілкації


Пошук

Календар

Архів записів

Про рубрики новин
Футбольні новини
Національна збірна України
Прем'єр ліга України
Кубок України з футболу
Ліга чемпіонів УЄФА
Ліга Європи УЄФА
Першість України. Перша ліга
Першість України. Друга ліга
ЄВРО-2012
Футбольне відео
Футбольні світлини
Навколо футбольні новини
Інтерв'ю і футбольна аналітика
ФУТБОЛЬНЕ ТБ
Цікаві новини, які не мають жодного відношення до футболу
Ліга Націй
Опис та результати матчів турніру Ліга Націй UEFA

Незалежне спортивне Інтернет-видання "ПРО ФУТБОЛ по-українськи" © 2010-2024