Сб, 20-04-2024, 12:21
ПРО ФУТБОЛ
по-українськи

незалежне спортивне Інтернет-видання

 
Радимо прочитати


22:49
Динамо втратило перемогу над Славією у матчі кваліфікації Ліги чемпіонів


Славія Прага і Динамо Київ зустрічалися у першому матчі 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів 2018/19. Звіт і рахунок матчу ЛЧ читайте на "Футбол "24"

Матч і онлайн-трансляція Славія – Динамо стартував о 20:30 за київським часом. Команди зіграли у Празі на стадіоні Еден, який приймав Суперкубок Європи 2013 року Баварія – Челсі (5:4 по пен.).

Перший супермомент ми побачили на 3-й хвилині. Гармаш і Циганков розіграли швидку стіночку, останній прострілив справа, але Бєсєдін примудрився з кількох метрів пробити у воротаря. Славія відповіла миттєво. Сікору загубили у штрафному Динамо, але по-перше, він заліз в офсайд, а по-друге, удар зовсім не вийшов. На 9-й хвилині Денис Бойко впав на газон, скорчившись від болю. Український воротар зміг звестись на ноги і продовжити гру, але відчував певний дискомфорт у правій руці.

Минуло декілька хвилин, і Шкода виграв повітряну боротьбу з Бурдою після подачі справа – Бойко холоднокровно прибрав м'яч до рук. Нова загроза прийшла з лівого флангу Славії. Змргалу вдалось вийти на ударну позицію, та тільки не влучити у ближній кут. У другій половині тайму динамівці віддали ініціативу, їхньому лідерові Циганкову нічого не дозволяли придумати, а господарі переважали, але ніяк не могли прицільно пробити.

Славія – Динамо: несподіваний прогноз букмекерів на матч кваліфікації Ліги чемпіонів та історія протистояння

Динамо мало найкращий момент першого тайму, проте загалом продуктивніше виглядали чехи: 8 – 4 за ударами. А ось відсоток володіння м'ячем відчутно більший у киян – 58 на 42.

По перерві почали у схожому дусі. Славія атакувала, а лідера динамівського креативу ніяк не могли продертись на ударну позицію. Вербіч мав шанс, але обіграти в чужому штрафному захисника один в один банально не зумів. А ось на 56-й господарі створили непогану нагоду. Стох простим ходом обіграв Бурду на швидкості, однак і зірка суперника пробив поганенько – прямо по центру в Бойка.

Чехи почали частіше влучати у ворота, покращивши статистику і заробивши декілька небезпечних стандартів, але не змусивши Бойка тягнутись за мертвими м'ячами. А ось на 67-й хвилині Динамо просто пощастило. Гушбауер потужно вистрелив метрів з 25 без перешкод, однак не влучив – голкіпер киян не зміг би врятувати.

У другому таймі Славія майже в 4 рази частіше пробивала по воротах (15:4, а за влучними ударами статистика ще сумніша 5:1). Не те, щоб Динамо суто відбивалось, але контргра не дуже клеїлась. Однак на 82-й хвилині спритність гостей дозволила забити. Кияни швидше зорієнтувались в ситуації, коли на полі було 2 м'ячі, Сидорчук миттєво розіграв штрафний, а Вербіч втік від захисника і прошив Коларжа.

У заключні 10 хвилин Славія знову була близька до взяття воріт. Ефектна 3-ходова комбінація, в якій м'яч не опускався на землю, завершилась сейвом Бойка. Після кутового ж Делі з кількох метрів просто не влучив у порожній кут.

За хвилину до кінця Кендзьора після рикошету змушений був стелитись у відчайдушному підкаті, щоб суперник не розстріляв Бойка – арбітр радше справедливо призначив пенальті. Денис вгадав кут, але не зумів потягнути удар.

Ліга чемпіонів, 3-й раунд кваліфікації. Перший матч

Славія – Динамо – 1:1

Голи: Гушбауер, 90+4 (пен.) – Вербіч, 82

 

Категорія: Ліга чемпіонів УЄФА | Переглядів: 4891 | Додав: adminA | Теги: Динамо втратило перемогу над Славіє
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Також читайте:

"Шальке" - "Ліон" - 3:0. ВІДЕО
У Києві презентували талісмани ЄВРО-2012
Рац хоче зіграти з "Барсою" у фіналі ЛЧ
Перемагає не клас гравців, а їхній характер, вважає український фахівець Андрій Баль
Третій тур ПЛ: огляд матчів неділі
Колліна: В українських арбітрів є невеликі шанси працювати на Євро-2012
Трансфер Коельо - це втрата для "Металіста", вважає Луческу
Іспанська Прімера. "Хетафе" в меншості здолав "Вільяреал". ВІДЕО
Фатіха Теріма в "Динамо" не буде, а Газзаєву запропонували очолити сочинську "Перлину"
Андрій Воронін може продовжити свою кар'єру в Україні
Дивіться футбольне відео:

Відео голів та огляд матчу Арсенал - Ворскла

  • Перегляди:
  • Всього коментарів: 0
  • Рейтинг: 5.0
Реєструйся і публікуй
Логін:
Пароль:

Пубілкації


Пошук

Календар

Архів записів

Про рубрики новин
Футбольні новини
Національна збірна України
Прем'єр ліга України
Кубок України з футболу
Ліга чемпіонів УЄФА
Ліга Європи УЄФА
Першість України. Перша ліга
Першість України. Друга ліга
ЄВРО-2012
Футбольне відео
Футбольні світлини
Навколо футбольні новини
Інтерв'ю і футбольна аналітика
ФУТБОЛЬНЕ ТБ
Цікаві новини, які не мають жодного відношення до футболу
Ліга Націй
Опис та результати матчів турніру Ліга Націй UEFA

Незалежне спортивне Інтернет-видання "ПРО ФУТБОЛ по-українськи" © 2010-2024