Пт, 19-04-2024, 07:17
ПРО ФУТБОЛ
по-українськи

незалежне спортивне Інтернет-видання

 
Радимо прочитати


22:54
Динамо перемогло Славію та пробилось у плей-офф кваліфікації Ліги чемпіонів

 

Київське Динамо зіграло з чеською Славією у матчі-відповіді 3-го раунду кваліфікації Ліги чемпіонів. Рахунок та звіт про матч читайте на "Футбол 24".

Матч Динамо – Славія розпочався о 19:30 за київським часом. Кияни здобули перемогу з рахунком 2:0. Голи на свій рахунок записали Вербіч та Бєсєдін.

Динамо – Славія: онлайн-відеотрансляція матчу Ліги чемпіонів

Київське Динамо дуже активно розпочало гру, зумівши провести швидкий гол. Беньямін Вербіч, який також забив єдиний м'яч "біло-синіх" у Празі, відзначився вже на 11-й хвилині після розіграшу стандарту. Циганков тонко виконав штрафний, а словенець у падінні переграв Коларжа з близької відстані.

Славія не довго відходила після пропущеного м'яча та майже миттєво могла відновити паритет. Сікора підключився до атаки чехів та небезпечно замикав навіс з правого флангу – на щастя для Динамо, поруч зі стійкою.

Вербіч міг оформити дубль вже на 18-й хвилині, однак з його ударом після прострілу Піваріча впорався Коларж. Чехи, натомість, відповідали переважно пострілами з середньої дистанції. Спочатку Гушбауер потужно влупив над поперечкою воріт Бойка, а згодом вже Суочек зовсім трішки промахнувся, пробиваючи з лінії карного.

Якщо в дебюті матчу ініціативою володіли "динамівці", то ближче до середини першого тайму чехам вдалось повністю вирівняти гру та регулярно загрожувати володінням Бойка. На 30-й хвилині кияни дозволили небезпечно пробити Стоху з меж штрафного, а невдовзі вже польська бригада арбітрів на чолі з Даніелем Стефаньскі врятувала команду Хацкевича від серйозних проблем. Тецл відгукнувся на передачу Делі за спини оборонцям та з декількох метрів "прошив" Бойка, але лайнсмен зафіксував суперечливий офсайд. На повторі здалось, що форвард Славії перебував на одній лінії з захисниками Динамо. Попри бурхливу апеляцію лави запасних пражан та вилучення помічника головного тренера, арбітр свого рішення не змінив.

До перерви киян ще раз сильно пронесло після удару Змргала, який цілив у дальню дев'ятку метрів з 30-ти, але м'яч просвистів над поперечкою.

Динамо краще увійшло в другу половину гри, втім тривалий час кияни не могли створити чогось по-справжньому небезпечного поблизу воріт Коларжа. Особливо старався Вербіч, який "пачками" накручував гравців Славії перед штрафним майданчиком, але словенцеві явно не вистачало підтримки. Циганков дуже рідко загострював, а Бесєдєн регулярно провалювався на дриблінгу.

А ось на 68-й хвилині киянам серйозно посміхнулась фортуна. Інакше просто неможливо пояснити, як Соучек приблизно з метра не замкнув простріл з лівого флангу в порожні ворота, пробивши над поперечкою.

Не забиваєш ти – забивають тобі. Негласне футбольне правило спрацювало на 74-й хвилині, коли Бєсєдін після розкішної передачі Циганкова вийшов віч-на-віч з Коларжем та підсік м'яч над голкіпером Славії. Однак цей епізод також спровокує полеміку, принаймні, в Чехії. На повторі було помітно, що форвард Динамо перебував трохи ближче до воріт, ніж лінія оборони чехів.

Славія, пропустивши вдруге, почала відкриватись та залишати чимало вільних зон, куди регулярно вривались швидкі "динамівці". Циганкова, зокрема, також вивели на побачення з Коларжем, але Віктор затягнув з ударом та дозволив суперникам відібрати сферу.

Динамо у підсумку здобуло складну перемогу та пробилось у плей-офф Ліги чемпіонів. Останнім суперником киян на шляху до групового етапу стане переможець пари Аякс – Стандард.

Ліга чемпіонів. Кваліфікація, 3 раунд, матч-відповідь

Динамо – Славія – 2:0 (перший матч – 1:1)

Голи: Вербіч, 11, Бєсєдін, 74

Категорія: Ліга чемпіонів УЄФА | Переглядів: 4762 | Додав: adminA | Теги: Динамо перемогло Славію та пробилос
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Також читайте:

Луческу хоче в 1/8 "Копенгаген" для "Шахтаря", але думає, що попадеться "Інтер", "Рома" або "Мілан"
Прем'єр-ліга. "Металіст" - "Металург" Д. ОНЛАЙН ВІДЕОЗВІТ
"Шальке" - "Ліон" - 3:0. ВІДЕО
Лукаку хоче грати в "Реалі"
Ощипко зможе повноцінно тренуватися після зимової відпустки
У "Закарпаття" серйозні фінансові труднощі
"Ювентус" - "Лаціо" - 2:1: Красива перемога Красіча. ВІДЕО
"Манчестер Юнайтед" придбав учасника чемпіонату світу серед бездомних
Стівен Тейлор вирішив залишитися в "Ньюкаслі"
Анчелотті розповів про склад на матч
Дивіться футбольне відео:

Відео голів та огляд матчу Арсенал - Ворскла

  • Перегляди:
  • Всього коментарів: 0
  • Рейтинг: 5.0
Реєструйся і публікуй
Логін:
Пароль:

Пубілкації


Пошук

Календар

Архів записів

Про рубрики новин
Футбольні новини
Національна збірна України
Прем'єр ліга України
Кубок України з футболу
Ліга чемпіонів УЄФА
Ліга Європи УЄФА
Першість України. Перша ліга
Першість України. Друга ліга
ЄВРО-2012
Футбольне відео
Футбольні світлини
Навколо футбольні новини
Інтерв'ю і футбольна аналітика
ФУТБОЛЬНЕ ТБ
Цікаві новини, які не мають жодного відношення до футболу
Ліга Націй
Опис та результати матчів турніру Ліга Націй UEFA

Незалежне спортивне Інтернет-видання "ПРО ФУТБОЛ по-українськи" © 2010-2024