Пт, 19-04-2024, 15:34
ПРО ФУТБОЛ
по-українськи

незалежне спортивне Інтернет-видання

 
Радимо прочитати


20:12
Дедишин: Це не футбол, а театр абсурду - повне беззаконня

Генеральний директор львівських "Карпат" Ігор Дедишин дав емоційне і відверте інтерв'ю, в якому прокоментував конфлікт "зелено-білих" з УПЛ.

"Внески на участь у чемпіонаті платяться окремо на Федерацію, окремо на Прем'єр-лігу. Всі наші зобов'язання перед Федерацією футболу ми виконали, заплатили все до копійки - ці гроші пішли на суддівство і інші речі, пов'язані з організацією чемпіонату. На Прем'єр-лігу ми не платимо і постійно говоримо чому: ми вимагаємо аудиту! Я написав листа, що як тільки буде проведено аудит діяльності ПЛ, ми протягом трьох днів заплатимо необхідну суму.

Я не розумію підстав, на яких нам не дозволяють реєструвати футболістів. Це можливо тільки в якості застосованої дисциплінарної санкції, до нас же така санкція не застосовувалася через відсутність підстав. Несплата внеску у Прем'єр-лігу відповідно до регламентних документів не вважається сама по собі дисциплінарним порушенням!

Я вам скажу більше: вони не тільки футболістів не реєструють, а й відмовляються заявити лікаря! Ми наприкінці минулого року запросили на роботу лікаря в команду U21, і вони його не зареєстрували! Як команда може вийти на поле без лікаря? Абсурд.

Кажу прямим текстом: за цим стоять дві людини - Віталій Данилов і його прихвостень Петро Іванов (генеральний директор Прем'єр-ліги). Вони просто не розуміють, хто вони є і де знаходяться, які їхні функції і що їм взагалі слід робити у футболі і в Прем'єр-лізі. Данилов знищив на своєму футбольному шляху все, що можна було знищити. Пам'ятаєте першу "каденцію" "Металіста" - до того, як туди прийшов Ярославський? Потім знищив ФК "Харків", тепер - Прем'єр-лігу. Як взагалі ця людина може ставити умови тим, хто розвиває футбол? Це неадекватні псевдокерівники, які думають, що, прикриваючись підтримкою "Шахтаря" і йому подібних, стануть і далі рулити українським футболом. Але так не буде!

Ми говоримо про такі дрібниці, але не говоримо про корупцію, про те, як вирішуються справи в органах футбольного правосуддя. Думаєте, ніхто цього не знає, ніхто не бачить? За 10% вам проведуть будь-яке рішення! Абсолютно протизаконні протиправні рішення - дадуть вільного агента, платитимуть до кінця дії контракту... Ніхто навіть в контракт не дивиться! Повне беззаконня - що творилося в нашій країні і далі продовжує творитися у Федерації футболу! Ті ж самі прокурори, але тільки засідають в органах футбольного правосуддя... А Комітет арбітрів - найбагатша структура в українському футболі. Або про те, що один відомий гравець одного відомого клубу бігає з валізою по полю - думаєте, ніхто нічого не знає? Що це за футбол?

Ми в театрі абсурду знаходимося, а не у футболі. Клуб, який має найбільший бюджет, найкращу інфраструктуру, найкращих гравців, свою Федерацію, свою Прем'єр-лігу - і вони ще вдаються до таких речей... Кому такий футбол потрібен? Чи ніхто не знає, що в Україні є люди, які фактично володіють кількома клубами - чому ніхто про це не говорить?", - сказав Дедишин.


Категорія: Навколо футбольні новини | Переглядів: 41171 | Додав: adminA | Теги: Дедишин: Це не футбол, а театр абсурду - повне беззаконня
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Також читайте:

Результати жеребкування чвертьфіналу кубку Німеччини
Клаудіо Раньєрі розповів про заповітну мрію римлян
"Греміо" заплатить "Динамо" 4 млн євро, лише б кияни забрали назад Родріґо
Шуст підписав контракт із “Іллічівцем”
Футболіст "Дебрецена" розбив вікно консульства Польщі у Харкові
Олексій Михайличенко тренуватиме азербайджанський клуб
Максим Калініченко залишається в "Дніпрі"
Муту може перебратись у "Марсель"
"Кривбас" Кривий Ріг - "Таврія" Сімферополь. ВІДЕОЗВІТ
Прем'єр-ліга. "Оболонь" - "Дніпро". ОНЛАЙН ВІДЕОЗВІТ
Дивіться футбольне відео:

Відео голів та огляд матчу Арсенал - Ворскла

  • Перегляди:
  • Всього коментарів: 0
  • Рейтинг: 5.0
Реєструйся і публікуй
Логін:
Пароль:

Пубілкації


Пошук

Календар

Архів записів

Про рубрики новин
Футбольні новини
Національна збірна України
Прем'єр ліга України
Кубок України з футболу
Ліга чемпіонів УЄФА
Ліга Європи УЄФА
Першість України. Перша ліга
Першість України. Друга ліга
ЄВРО-2012
Футбольне відео
Футбольні світлини
Навколо футбольні новини
Інтерв'ю і футбольна аналітика
ФУТБОЛЬНЕ ТБ
Цікаві новини, які не мають жодного відношення до футболу
Ліга Націй
Опис та результати матчів турніру Ліга Націй UEFA

Незалежне спортивне Інтернет-видання "ПРО ФУТБОЛ по-українськи" © 2010-2024