Сб, 20-04-2024, 13:26
ПРО ФУТБОЛ
по-українськи

незалежне спортивне Інтернет-видання

 
Радимо прочитати


13:57
"Барселона" - ПСЖ - 1:1. ВІДЕО

Вихід Мессі та його продуктивна гра за 20 хвилин стали вирішальними для проходу каталонців з нервового протистояння з командою Анчелотті до півфіналу.

На "Камп Ноу" каталонський гігант не програв і у 21-му матчі в Лізі чемпіонів, і це так само справедливо, як було б у разі перемоги гостей.

У сьогоднішньому матчі головний голеадор команди Віланови Ліонель Мессі починав в ролі запасного, як і Девід Бекхем у парижан.

У першій половині зустрічі саме хлопці Карло Анчелотті домінували на полі тотально. Безліч підходів, які переросли у кілька гострих моментів. Особливо невгамовною була четвірка Лукас, Ібрагімовіч, Лавессі та Пасторе. Хтось скаже, що Златан багато не дотягував і марнував, але насправді швед, скромно і незвично для себе, перебував у тіні партнерів, для яких сам же і створював стабільно моменти. Що дратувало у перші 45, це постійна зосередженість місцевих камер на одному запасному "Барселони". Синьйор Ліонель гризе нігті, перебирає ногами, тягнеться усіма фібрами душі на поле - це все красиво і варте уваги, але ж не замість повторів гольових атаки "Сен-Жермен". Таке враження іноді виникало, що усі ми зібрались на якийсь бенефіс Мессі і спостерігати за його пробіжками цікавіше, ніж власне грою.

Зрозуміти операторів можна. Усі очікували нового розгрому, як було в матчі з "Міланом" в 1/8, натомість отримали купу нервів і навіть місцями психологічну перевагу ПСЖ. Відтак було цілком логічно, що на 50-й хвилини Пасторе нарешті реалізував вихід віч-на-віч з дивовижно надійним цього вечора Віктором Вальдесом, який і тут ледь-ледь не витягнув. Причому зробив це аргентинський Художник з класного пасу Златана. Могли гості забивати більше, але не вистачило класу, досвіду, майстерності, холоднокровності (потрібне - підкреслити). А потім вийшов він, і все настільки перевернулося на "Камп Ноу", немов у казці. Супергерой з'явився на 62-ій, а уже на 64-ій "Парі Сен-Жермен" (і зовсім не зі своєї волі, повірте!) був практично повністю у своєму штрафному. Мессі почав незграбно - кілька втрат і небачені для нього помилки на добиванні, коли міг зрівнювати рахунок самотужки уже на 65-й.

Проте перевага "Барси" стала настільки очевидною для усіх, що і "синьо-гранатова" команда, і "Камп Ноу" ментально заспокоїлись. Не зупинились, а саме відновили абсолютну впевненість і віру в свою здатність здобути необхідний результат. І почали з холоднокровним малюнком гри душити суперника, поки не забили за 9 хвилин після виходу Лео. Аргентинець пошив у дурні двох опонентів із захисної ланки "Парі Сен-Жермен", викотив на Вілью у карному, а той ідеально відкинув на Педро, який часу на зайві роздуми на брав - він просто знав, що потрібно лише добряче прицілитись.

Після цього Мессі ще трохи пограв, і, здалось, почав знову відчувати проблеми в нозі. Принаймні в останні 15 хвилин Ліонеля вже не було настільки помітно на полі. Зате й ПСЖ не спромігся більше на нормальні акції і характер з паризького поєдинку. Час спливав дуже швидко, а коефіцієнт ефективності команди Анчелотті тільки падав і падав.

ПСЖ здобув дуже гідний результат - жодного разу не програв "Барселоні", але вийти у півфінал не зумів. Команда Златана Ібрагімовіча, однак, перетворила дуелі з каталонським фаворитом на справжні спектаклі двох гідних один одного суперників, де починала зажди грандіозно, а закінчувала значно менш оптимістично. Але саме блискуча командна організація та присутність кількох потужних виконавців у атакувальній лінії допомогли інтризі вижити до останнього, за що парижанам велика Повага.

Барселона" - ПСЖ. 1:1 (0:0)

Голи: Пасторе, 50 - Педро, 71

Попередження: Лавессі, 82, Тьяго Сілва, 86, Бекхем, 90 - Адріано, 42

ПСЖ: Сірігу, Тьяго Сілва, Алекс, Максвелл, Жалле, Верратті, Пасторе, Тьяго Мотта, Лукас, Лавессі, Ібрагімовіч.

Запасні: Дюшез, Сахо, Арман, ван дер Віль, Шантом, Бекхем, Гамейро.

"Барселона": Вальдес, Дані Алвес, Піке, Альба, Адріано, Фабрегас, Хаві, Іньєста, Бускетс, Вілья, Педро.

Запасні: Пінто, Бартра, Монтойя, Тьяго Алькантара, Сонг, Алексіс Санчес, Мессі.


Категорія: Ліга чемпіонів УЄФА | Переглядів: 4997 | Додав: adminA | Теги: Барселона - ПСЖ - 1:1. ВІДЕО
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Також читайте:

Рінат Ахметов: "Шахтарю" також пропонували вийти з телевізійного пулу
Жеребкування Ліги Європи: "Динамо" зіграє з "Бешикташем", а "Металіст" - з "Байєром". Інші результати
Маркевич: З "Дебреценом" не зіграють Тайсон, Фініньйо та Дішлєнкович. ВІДЕО
Форвард "Інтера" потрапив у сферу інтересів донецького "Шахтаря"
ФУТБОЛЬНЕ ТБ: Пряма трансляція матчу 16 туру Іспанської Прімери: "Реал" (Мадрид) - "Севілья" (Севілья)
Бертольйо хочуть повернути в Бразилію
"Шахтар" обіграв "Брагу" і вперше у своїй історії вийшов до плей-офф Ліги чемпіонів. ВІДЕО
Петров хоче грати в основі
УПЛ, 19-й тур: луцька "Волинь" вже у зоні єврокубків
Юрій Сьомін найближчим часом збирається до Англії
Дивіться футбольне відео:

Відео голів та огляд матчу Арсенал - Ворскла

  • Перегляди:
  • Всього коментарів: 0
  • Рейтинг: 5.0
Реєструйся і публікуй
Логін:
Пароль:

Пубілкації


Пошук

Календар

Архів записів

Про рубрики новин
Футбольні новини
Національна збірна України
Прем'єр ліга України
Кубок України з футболу
Ліга чемпіонів УЄФА
Ліга Європи УЄФА
Першість України. Перша ліга
Першість України. Друга ліга
ЄВРО-2012
Футбольне відео
Футбольні світлини
Навколо футбольні новини
Інтерв'ю і футбольна аналітика
ФУТБОЛЬНЕ ТБ
Цікаві новини, які не мають жодного відношення до футболу
Ліга Націй
Опис та результати матчів турніру Ліга Націй UEFA

Незалежне спортивне Інтернет-видання "ПРО ФУТБОЛ по-українськи" © 2010-2024