Чт, 25-04-2024, 10:05
ПРО ФУТБОЛ
по-українськи

незалежне спортивне Інтернет-видання

 
Радимо прочитати


21:51
Австрійська влада обшукала готель "Дніпра" та конфіскувала гроші

Вчора у готелі, де на час тренувального збору в австрійському місті Бад Ерлаха зупинилися футболісти "Дніпра", з'явилися судові пристави.

У генерального директора клубу Андрія Стеценка конфіскували всі готівкові кошти. Причиною такого кроку австрійської влади став судова справа дніпропетровців з німецькою компанією Hochtief Solutions AG, яка вимагає погасити заборгованість за будівництво стадіону "Дніпро Арена".

Тренувальний збір дніпропетровського "Дніпра" в австрійському Бад Ерлаха в середу опинився під загрозою зриву. Вранці 3 липня в готель, де проживають представники команди, з'явилися судові пристави і провели обшук. Про це "Комерсанту" стало відомо від Іва Кляйна, адвоката будівельної компанії Hochtief Solutions AG, яка проводить судові розгляди з ФК "Дніпро".

Як розповів пан Кляйн, двоє судових виконавців з'явилися в готель Linsberg Asia, де зупинився "Дніпро", близько 7.00. У готелі про візит попереджені не були. Виконавці представилися і запитали, чи не робили представники ФК "Дніпро" попередніх платежів і не залишали в сейфі готелю готівкових грошей або цінностей. Втім, з'ясувалося, що всі рахунки вже були оплачені підприємством International Football Camp Styria, яка організувала збори "Дніпра" в Австрії. Ів Кляйн повідомив, що приставам не вдалося виявити в готелі цінного майна, що належить "Дніпру", а автобус, на якому футболісти пересувалися в Австрії, належав місцевій компанії. Тоді вони вирушили в номер до генерального директора клубу Андрія Стеценка.

За словами Іва Кляйна, виконавці розбудили пана Стеценка, представилися, показали для ознайомлення ордер і попросили відкрити сейф у номері: "Незважаючи на те що наш перекладач кілька разів пояснив російською суть претензій, пан Стеценко прикидався, що нічого не розуміє". Андрій Стеценко захотів надати письмовий переклад ордера, заявив, що є лише одним з 40 директорів клубу, і скаржився на те, що його рано розбудили. "Проте тривала і жвава розмова не принесла ніякої користі пану Стеценко, і коли він побачив, що з'явився слюсар готелю, який готовий зламати сейф, то погодився відкрити його сам", - сказав Ів Кляйн. За його словами, в гаманці, що знаходився у сейфі, були виявлені 3,7 тис. євро і 3 тис. доларів готівкою. Зараз гроші відправили до Окружного суду міста Вінер-Нойштадт.

Австрійська влада пішла на обшук готелю "Дніпра", керуючись позовом Hochtief Solutions, яка вимагає від клубу погасити борг, за будівництво стадіону "Дніпро Арена". За даними різних джерел, він становить від 4 до 11 мільйонів євро.

У "Дніпрі" факт обшуку команди в Австрії підтверджувати відмовилися.

Незважаючи на обшуки в Австрії, турнірним перспективам "Дніпра" поки нічого не загрожує. Маючи на руках ліцензії на участь у внутрішніх і міжнародних змаганнях, футболісти можуть продовжувати підготовку до чемпіонату України та Ліги Європи


Категорія: Навколо футбольні новини | Переглядів: 4912 | Додав: adminA | Теги: Австрійська влада обшукала готель Д
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Також читайте:

Футболіст "Дебрецена" розбив вікно консульства Польщі у Харкові
Адебайор гратиме за "Тоттенхем"
Бекхем тренуватиметься разом із "Тоттенхемом"
Разван Рац: Ми готові обігрувати кожного
Букмекери вважають збірну України фаворитом у матчі з Нідерландами
Гравці донецького "Металурга" повертаються з відпустки
Керівництво "Борусії" впевнене у силах Кльопа
Андрій Шевченко став першим володарем зірки "Патріот футболу України"
Ігнатьєв: "Динамо" та "Локомотив" - це небо і земля
Андрій Шевченко на межі розлучення з Крістен Пазік
Дивіться футбольне відео:

Відео голів та огляд матчу Арсенал - Ворскла

  • Перегляди:
  • Всього коментарів: 0
  • Рейтинг: 5.0
Реєструйся і публікуй
Логін:
Пароль:

Пубілкації


Пошук

Календар

Архів записів

Про рубрики новин
Футбольні новини
Національна збірна України
Прем'єр ліга України
Кубок України з футболу
Ліга чемпіонів УЄФА
Ліга Європи УЄФА
Першість України. Перша ліга
Першість України. Друга ліга
ЄВРО-2012
Футбольне відео
Футбольні світлини
Навколо футбольні новини
Інтерв'ю і футбольна аналітика
ФУТБОЛЬНЕ ТБ
Цікаві новини, які не мають жодного відношення до футболу
Ліга Націй
Опис та результати матчів турніру Ліга Націй UEFA

Незалежне спортивне Інтернет-видання "ПРО ФУТБОЛ по-українськи" © 2010-2024