Чт, 28-03-2024, 13:50
ПРО ФУТБОЛ
по-українськи

незалежне спортивне Інтернет-видання

 
Радимо прочитати


12:18
Анонс 17 туру Бундесліги. ФОТО
Чи зможе "Айнтрахт" врешті зупинити дортмундську "Борусію"? Лабадія дебютує на посту тренера "Штутґарта" у матчі проти чемпіона... Пропонуємо вам ознайомитись зі статистичними показниками команд, які зустрінуться між собою у 17 турі чемпіонату Німеччини.

"Борусія" (М) - "Гамбурґ" (п'ятниця, 21.30)

"Борусія" виграла останні три дуелі із "Гамбурґом". В двох останніх домашніх поєдинках захисник господарів Роель Броуерс забивав по одному голу, але цього разу він не гратиме через травму. Тренер "Гамбурґа" Армін Фе колись грав за "Борусію". Однак як тренер він програв своєму колишньому клубові лише один матч (10 травня 2003 року як тренер "Ганзи" із Ростока). Зараз у чемпіонаті "Гамбурґ" програв останні чотири гостьові матчі і чотири із останніх п'яти ігор. "Гамбурґ" у шести із семи останніх іграх першим пропускав (взагалі 11 разів у сезоні), а "Борусія" першою забивала в останніх п'яти із шести поєдинків (за 16 турів - 9 разів). Команда із Мьонхенґладбаха пропустила в останніх чотирьох матчах 12 голів, а в останніх чотирьох домашніх іграх "Борусія" пропустила також 12 голів і здобула лише одне очко. Результати минулого сезону. 1:0 і 3:2.

"Шальке" - "Кельн" (субота, 16.30)

28 серпня 1993 року "Кельн" здобув єдину перемогу на полі "Шальке" із 14 візитів. Відтоді "Кельн" не може забити у Ґільзенкірхені більше, ніж один гол за матч. З останніх семи візитів до "Шальке" команда з-над Рейну привезла додому лише одне очко (1:1, 15 квітня 2006 року завдяки голу Лукаса Подольскі). Цікаво, що теперішнього тренера "Шальке" Фелікса Маґата двічі звільняли з поста головного тренера після поразок від "Кельна": у 1997 році як тренера "Гамбурґа" після нищівної поразки 0:4, а у 2001 році після ще більшої поразки 1:5 як тренера "Айнтрахта". У цьому чемпіонаті "Шальке" виграв останні дві гри "на сухо", а останні три домашні поєдинки - із загальним рахунком 9:0. "Кельн" програв лише одну із останніх чотирьох ігор у чемпіонаті, хоча команда має другий найгірший показник забитих голів у ворота суперника (18). Також "Кельну" вдавалось в останніх п'яти турах йти на перерву при нічийному рахунку. Результати минулого сезону. 2:0 і 2:1.

FC Schalke 04 - 1.FC Köln


"Вердер" - "Кайзерслаутерн" (субота, 16.30)

Вигравши у Кайзерслаутерні дві із трьох останні ігор, "Вердер" на своєму полі в останніх двох дуелях проти "кайзерів" забив лише один гол та здобув одне очко. В останніх семи турах цього чемпіонату "Вердер" здобув лише одну перемогу. За минулий чемпіонат бременська команда забила у ворота суперників аж 70 голів (другий показник), однак цього сезону в останніх шести матчах Бундесліги лише в одному вдалось вразити ворота суперника. 33 пропущені голи у 16 турах - таке траплялось з "Вердером" ще у сезоні 1979/80, у якому команді довелось покинути Бундеслігу із 93 голами суперників як подарунок. "Кайзерслаутерн" також не забив в останніх двох турах і здобув лише одне очко завдяки нульовій нічиї, як і "Вердер".


"Вольфсбурґ" - "Хофенхайм" (субота, 16.30)

"Вольфсбурґ" виграв дві домашні гри проти "Хофенхайма" із однаковим рахунком 4:0. Едін Джеко забив у цих поєдинках аж п'ять голів і, маючи на рахунку 6 голів у 4 матчах, є найкращим бомбардиром Бундесліги у ворота "Хофенхайма". Тренер гостей Ральф Ранґнік виграв лише першу із семи ігор у Вольфсбурзі: 6 листопада 2006 року як тренер "Штутґарта" (2:0). Обидва суперники поєдинку потрапили у серію нічиїх: "Вольфсбурґ" (5 нічиїх підряд), а "Хофенхайм" - 3. "Вовки" востаннє виграли в чемпіонаті 30 жовтня від "Штутґарта" із рахунком 2:0. Відтоді вже минуло 6 турів. "Хофенхайм" програв лише одну із останніх чотирьох виїзних ігор, причому в останніх 10 гостьових матчах завжди забивав бодай гол у ворота господарів. Останній безгольовий матч "Хофенхайм" зіграв якраз проти "Вольфсбурґа" 4 квітня цього року - додому довелось везти 4 "сухі" м'ячі як "подарунок" від "вовків". Результати минулого сезону. 4:0 і 2:1.

VfL Wolfsburg - TSG 1899 Hoffenheim


"Айнтрахт" - "Борусія" (Д), (субота, 16.30)

Рахунок 2:0 засвідчив 10 грудня 2005 року єдину перемогу "Айнтрахта" із останніх восьми прийомів госей із Дортмунда. Тренер "Айнтрахта" Міхаель Скібе ще ніколи не програв дортмундській "Борусії" вдома і лише раз у Дортмунді. В цьому чемпіонаті "Айнтрахт" виграв лише одну із останніх п'яти ігор, у яких команда із Франкфурта забила лише три голи. "Борусія" виграла останні сім матчів у Бундеслізі із загальним рахунком 18:2. Якщо підопічні Юрґена Кльопа зіграють бодай внічию, то вони повторять рекорд "Баварії" - 44 очки за перше коло чемпіонату Німеччини. У 8 із 14 своїх переможних матчах "Борусія" забивала у ворота суперників по два голи. Цікаво, що в останніх одинадцяти турах лідер чемпіонату не забивав більше, ніж гол до перерви. Результати минулого сезону 1:1 і 3:2.

*****************************************************************

"Нюрнберґ" - "Гановер" (субота, 16.30)

Тренер "Нюрнберґа" Дітер Хекінг святкував 30 січня цього року свою першу перемогу із "Нюрнбергом" проти "Гановера" (3:1). Зараз "Гановер" перебуває у відмінній формі, встановивши два рекорди клубу - 5 перемог поспіль у чемпіонаті і принаймні 31 очко у першому колі. Мірко Сльомка разом із Томасом Шаафом (Вердер") та Луї ван Ґаалем ("Баварія") мають позитивний баланс між перемогами та поразками 22:20. Результати минулого сезону: 0:2 і 3:1.

"Санкт-Паулі" - "Майнц" (субота, 19.30)

Це буде перша зустріч суперників у Бундеслізі. Однак у другій Бундеслізі команди зустрічались доволі багато разів, причому "Санкт-Паулі" має перевагу: 8 перемог - 10 нічиїх - 5 поразок. Дві останні дуелі на "Мілєрнторі" господарі виграли. Зараз команда із кварталу Гамбурґа
виграла лише одну із останніх восьми поєдинків,у яких їй вдалось забити лише три голи. "Майнц" програв п'ять із останніх семи поєдинків, причому у цих невдалих поєдинках команді вдалось забити один-єдиний гол з пенальті. Інші матчі "Майнц" виграв, якщо забивав бодай гол. Обидва суперники забили у першому таймі найменше голів серед усіх команд чемпіонату (по 6).


"Байєр" - "Фрайбурґ" (неділя, 16.30)

Тричі 4:1, потім 3:1 - так "гостинно" прийняв "Байєр" гостей із Фрайбурґа в останніх чотирьох матчах. Причому тренер господарів поєдинку Юп Хайнкес виграв останні три поєдинки проти "Фрайбурґа" із загальним рахунком 11:1. "Верстатники" не програють сім турів поспіль (5 перемог), хоча в останніх трьох поєдиках команда пропускала по 2 голи. Обидвох поразок у сезоні леверкузенська команда зазнала на своєму стадіоні (3:6 від мьонхенґладбахської "Борусії" та 0:1 від "Майнца"). "Фрайбурґ" виграв 4 із останніх 6 матчів, причому "на сухо". Найкращий бомбардир команди Папіс Сісе, який забив п'ять із останніх семи голів команди, не гратиме у Леверкузені через дискваліфікацію. Результати минулого сезону: 3:1 і 5:0.


"Штутґарт" - "Баварія" (неділя, 18.30)

Нинішній чемпіон святкував найбільше перемог у Штутґарті (21). Щоправда, останні візити до "швабів" не рясніють успіхами: у п'яти зустрічах на "Некар-арені" вдалось здобути лише три очки, причому тричі мюнхенці не зуміли забити принаймні один гол. У цьому чемпіонаті "Баварія" здобула в останніх п'яти гостьових поєдинках лише 3 очки. "Штутґарт" здобув лише одне очко із останніх двох домашніх матчів, і два в останніх п'яти турах. Бруно Лабадія дебютуватиме на посту головного тренера "Штутґарта". Лабадія як футболіст провів у складі "Баварії" 82 матчі у Бундеслізі і забив 28 голів. Після цієї дуелі команди зустрінуться ще раз через тиждень у матчі кубку Німеччини. Результати минулого сезону: 0:0 і 2:1.

FC Bayern München - VfB Stuttgart
Категорія: Футбольні новини | Переглядів: 41524 | Додав: futbolUA
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Також читайте:

"Металург" Запоріжжя - "Оболонь" Київ. ВІДЕОЗВІТ
Анелька: Я б не залишився у збірній Франції після Мундіалю у ПАР
Разван Рац потрапив до складу символічної збірної Ліги чемпіонів за підсумками шостого туру
Фостер: Повернувся на пік форми
Петров хоче грати в основі
Куценко: Керівництво "Кривбаса" поставило перед нами високу планку
Президент "Ворскли": Потішимо вболівальників вливанням свіжої крові
"Майнц" – "Шальке" 04 – 0:1. ВІДЕО
Чемпіонат Англії. "Ньюкасл" - "Ліверпуль" - 3:1. ВІДЕО
Луганська "Зоря" зіграє з "Шахтарем"
Дивіться футбольне відео:

Відео голів та огляд матчу Арсенал - Ворскла

  • Перегляди:
  • Всього коментарів: 0
  • Рейтинг: 5.0
Реєструйся і публікуй
Логін:
Пароль:

Пубілкації


Пошук

Календар
«  Грудень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архів записів

Про рубрики новин
Футбольні новини
Національна збірна України
Прем'єр ліга України
Кубок України з футболу
Ліга чемпіонів УЄФА
Ліга Європи УЄФА
Першість України. Перша ліга
Першість України. Друга ліга
ЄВРО-2012
Футбольне відео
Футбольні світлини
Навколо футбольні новини
Інтерв'ю і футбольна аналітика
ФУТБОЛЬНЕ ТБ
Цікаві новини, які не мають жодного відношення до футболу
Ліга Націй
Опис та результати матчів турніру Ліга Націй UEFA

Незалежне спортивне Інтернет-видання "ПРО ФУТБОЛ по-українськи" © 2010-2024