Пт, 29-03-2024, 12:00
ПРО ФУТБОЛ
по-українськи

незалежне спортивне Інтернет-видання

 
Радимо прочитати


12:52
Англія - Україна - 1:1. ВІДЕО
До звітного матчу збірна України тричі грала на "Уемблі” і у всіх трьох поєдинках наші хлопці зазнавали поразок. Саме через це, перед стартовим свистком було певне побоювання, якби ця тенденція не стала традицією.

Та вже перші хвилини показали, що у цьому матчі буде дуже непросто... англійцям. Принаймні до 7-ї хвилини їм навіть не вдавалося перейти на нашу половину поля. Особливо слід відзначити в атаці Євгена Коноплянку, який видав просто феноменальний поєдинок.

Але перший небезпечний момент створив Олег Гусєв - він навішував у володіння Джо Харта із правого флангу, та м'яч, зачепивши ногу когось із захисників англійців, змінив траєкторію і ледь не залетів за комірець голкіперу.

Підопічні Ходжсона відповіли на вже згаданій сьомій хвилині - Джонсон прострілював, однак Лемпард, на наше щастя, не встиг вчасно підставити ногу.

Та й узагалі нам, слід зізнатися, у цьому матчі неабияк щастило. Двічі П'ятова підстраховував каркас воріт - наприкінці першого тайму після удару Клеверлі та на 82-й хвилині після пострілу Велбека. А ще був гол Дефо на 11-й хвилині (справедливо не зарахований через порушення правил) та удар майже впритул від Клеверлі (врятував П'ятов).

Але й наші хлопці також зовсім не мали наміру відсиджуватися в обороні. На 14-ій хвилині після удару Ротаня круглому не дозволив закотитися у ворота лише вчасний підкат від Джеррарда, а на 85-й Зозуля не влучив у ніким неприкриті ворота. Та моменти моментами, а футбол прикрашають голи, і у цьому матчі вони були.

Особливо красиво забив Євген Коноплянка, який на 39-й хвилині відважився на удар здалеку і відправив круглого у дальню дев'ятку.

До честі команди Блохіна, вони не стали відсиджуватися в обороні, а продовжували шукати щастя в атаці. Так тривало до хвилини 80-ї... Саме тоді гравці збірної Англії пішли на штурм, однак небезпечних моментів поблизу наших воріт майже не виникало. Здавалося, що перемога у нас в кишені, тільки от на 86-ій хвилині після удару Велбека м'яч у нашому карному влучив у руку Хачеріді. Суддя справедливо призначив пенальті, а Лемпард впевнено з позначки переграв П'ятова.

А через хвилину після того, як рахунок став - 1:1 Джеррард отримав другу жовту картку і залишив свою команду в меншості...

Часу залишалося обмаль, але момент у нас таки виник. Вже на другій компенсованій хвилині Девіч заробив право виконати небезпечний штрафний в безпосередній близькості до воріт Харта. Коноплянка пробив, Харт відбив, от тільки на добивання ніхто із наших не встиг.

Зрештою, часу щоб щось змінити було надто мало, тож у підсумку - 1:1.

Але й цією нічиєю (нехай і прикро пропускати наприкінці матчу) ми можемо гордитися. Навіть не так нічиєю, як грою нашою команди, яка на рівних грала із грандом європейського футболу. Та й приємно, що історію ми нарешті переписали, нарешті вигравши на "Уемблі”. Вірніше, переписав її Євген Коноплянка, який був найкращим на полі у складі обох команд і його спокійно можна вважати майбутнім лідером нашої збірної.

Англія - Україна - 1:1 (0:1)

Голи: Лемпард, 87 - Коноплянка, 39

Попередження: Дефо, 48, Джеррард, 53,89 Лескотт, 70, Мілнер, 74 - Селін, 55, Гармаш, 80, Хачеріді, 85

Вилучення, Джеррард, 88

Англія: Харт, Джонсон, Кехілл, Лескотт, Бейнс (Бертранд, 73), Лемпард, Джеррард, Мілнер, Клеверлі (Велбек, 63), Окслейд-Чемберлен (Старрідж, 70), Дефо

Україна: П'ятов, Гусєв, Ракицький, Хачеріді, Селін (Шевчук, 75), Тимощук, Ярмоленко, Гармаш, Коноплянка, Ротань (Назаренко, 90+2), Зозуля (Девіч, 88).


Категорія: Ліга чемпіонів УЄФА | Переглядів: 41247 | Додав: adminA | Теги: Англія - Україна - 1:1. ВІДЕО
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Також читайте:

Ерік Кантона хоче очолити збірну Росії з пляжного футболу
Бразильський форвард "Роми" Адріано втретє став найгіршим гравцем року в Італії
"Сампдорія" націлилась придбати Каналеса
"Арсенал" пропонує "Металісту" 2,5 млн євро за Дениса Олійника
Прімера. Матчі неділі 28 листопада 2010 року. ВІДЕО
ПЛ, 6-й тур: "Арсенал" Київ - "Волинь" Луцьк
Едмар невдовзі стане українцем
Юрґен Кльоп продовжив контракт з "Борусією"
Анонс 17 туру Бундесліги. ФОТО
"Мене здивували скарги англійців у зв'язку з поразкою їх заявки" - Блаттер
Дивіться футбольне відео:

Відео голів та огляд матчу Арсенал - Ворскла

  • Перегляди:
  • Всього коментарів: 0
  • Рейтинг: 5.0
Реєструйся і публікуй
Логін:
Пароль:

Пубілкації


Пошук

Календар
«  Вересень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Архів записів

Про рубрики новин
Футбольні новини
Національна збірна України
Прем'єр ліга України
Кубок України з футболу
Ліга чемпіонів УЄФА
Ліга Європи УЄФА
Першість України. Перша ліга
Першість України. Друга ліга
ЄВРО-2012
Футбольне відео
Футбольні світлини
Навколо футбольні новини
Інтерв'ю і футбольна аналітика
ФУТБОЛЬНЕ ТБ
Цікаві новини, які не мають жодного відношення до футболу
Ліга Націй
Опис та результати матчів турніру Ліга Націй UEFA

Незалежне спортивне Інтернет-видання "ПРО ФУТБОЛ по-українськи" © 2010-2024