Чт, 25-04-2024, 20:29
ПРО ФУТБОЛ
по-українськи

незалежне спортивне Інтернет-видання

 
Радимо прочитати


13:36
4-ий тур ПЛ: матчі суботи

Дебютант української Прем'єр-ліги «Севастополь» не зміг нічого протиставити віце-чемпіону київському «Динамо», поступившись у Сімферополі з рахунком 0:3. Нагадаємо, що домашній стадіон «моряків» не відповідає вимогам атестації, тож вони приймали біло-синіх у столиці Криму. Мінімальні перемоги здобули «Волинь», що в Запоріжжі обіграла «Металург», та «Кривбас», який здолав удома «Іллічівець».
У попередніх трьох турах національної першості севастопольці не пропустили жодного м'яча, зігравши унічию із «Зорею» та «Металістом», а також мінімально перемігши «Арсенал». Довгий час і кияни не ніяк могли розкусити міцний кримський горішок. Підопічні Сергія Шевченка відчайдушно захищались та раз по раз намагалися організовувати контратаки. Одна з таких завершилась виходом Сергія Ференчака віч-на-віч з голкіпером гостей Денисом Бойком, однак капітан севастопольців не впорався з нервами і пробив неточно.
 
Утім, біля воріт Олександра Сокоренка було набагато спекотніше. І якби динамівці більш уважно ставилися до своїх нагод, то їхнім уболівальникам не довелося б чекати аж до 50-ї хвилини. Саме тоді Роман Зозуля навісив із правого флангу, а інших вихованець динамівської школи Андрій Ярмоленко влучно пробив головою − 1:0. Уже за шість хвилин автор голу відкотив м'яча під удар Тарасу Михалику, котрий метрів із 25 вгатив його під перекладину.
 
За великим рахунком, гра вже була зроблена, однак команда Валерія Газзаєва не зупинялася. І нарешті на 77-й хвилині розіграш кутового увінчався невідпорним ударом головою у виконанні Андрія Шевченка, котрий таким чином забив свій п'ятий гол у п'яти поспіль матчах сезону. Відзначимо, що в гольовій комбінації взяли участь Жерсон Маграо та Денис Гармаш.
 
Згодом наставник «Динамо» Валерій Газзаєв пояснив різкий прогрес у грі своєї команди після перерви тим, що з часом у столиці Криму трішки спала спека, і його підопічні змогли діяти швидше. «Сонце сіло, стало легше, от ми й заграли по іншому», − резюмував російський фахівець. У свою чергу керманич кримчан Сергій Шевченко визнав, що його команді поки не до снаги на рівних протистояти таким суперникам. «Хоча, якби ми реалізували свої моменти в першому таймі, все могло скластися по-іншому», − припустив він.
 
Тим часом, луцька «Волинь» здобула свою першу перемогу після повернення до еліти. Причому, три очки підопічні експресивного Віталія Кварцяного здобули в Запоріжжі, мінімально обігравши амбітний «Металург». Єдиний гол після розіграшу кутового головою забив Євген Павлов. Також перший виграш в цьому сезоні до свого активу заніс «Кривбас», здолавши вдома «Іллічівець» завдяки удару Олександра Максимова з далекої відстані.
Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 41454 | Додав: futbolUA
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Також читайте:

У Британії перенесено багато матчів через негоду
Муту образив керівництво "Фіорентини"
Перша ліга: підсумки першої половини сезону
Стеценко: Ми не вимагатимемо від Рамоса в перший же сезон потрапити в Лігу чемпіонів
"Фіорентина" шукатиме підсилення для оборони та атаки
Рейтинг IFFHS: шість українських клубів поліпшили свої позиції, а "Шахтар" ввійшов у ТОП-30
Степаненко - "відкриття року" в "Шахтарі"
Футболіст "Дебрецена" розбив вікно консульства Польщі у Харкові
Гравцям "Борусії" зменшать зарплату
Алієв перейде в "Штутгарт"?
Дивіться футбольне відео:

Відео голів та огляд матчу Арсенал - Ворскла

  • Перегляди:
  • Всього коментарів: 0
  • Рейтинг: 5.0
Реєструйся і публікуй
Логін:
Пароль:

Пубілкації


Пошук

Календар
«  Липень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Архів записів

Про рубрики новин
Футбольні новини
Національна збірна України
Прем'єр ліга України
Кубок України з футболу
Ліга чемпіонів УЄФА
Ліга Європи УЄФА
Першість України. Перша ліга
Першість України. Друга ліга
ЄВРО-2012
Футбольне відео
Футбольні світлини
Навколо футбольні новини
Інтерв'ю і футбольна аналітика
ФУТБОЛЬНЕ ТБ
Цікаві новини, які не мають жодного відношення до футболу
Ліга Націй
Опис та результати матчів турніру Ліга Націй UEFA

Незалежне спортивне Інтернет-видання "ПРО ФУТБОЛ по-українськи" © 2010-2024