Ср, 24-04-2024, 08:54
ПРО ФУТБОЛ
по-українськи

незалежне спортивне Інтернет-видання

 
Радимо прочитати


13:06
4-ий тур ПЛ: матчі п'ятниці

У 4-му турі чемпіонату України київський «Арсенал», котрий вийшов уперед в домашній грі з донецьким «Шахтарем», дозволив гірникам не тільки відновити рівновагу, але й перемогти − 3:1. Найпомітнішим футболістом у складі гостей був бразилець Дуглас Коста, який оформив дубль та зробив результативну передачу.
«Каноніри» почали гру активно − відчувалося, що вони налаштовані дати бій фавориту. На 31-й хвилині автором справжнього шедевру став киянин Сергій Симоненко. Обігравши Томаша Хюбшмана, він приклався до м'яча метрів з 27-ми та влучив у дальній верхній кут.
 
Цей гол розізлив гірників, які швидко перевели гру ближче до володінь Віталія Реви. Старання »Шахтаря» не виявилися марними. На 44-й хвилині після прострілу Развана Раца забутий захисниками Коста з другої спроби змусив «Арсенал» почати з центру поля.
 
На цьому помаранчево-чорні не спинилися і тоді, коли «каноніри» вже готувалися піти до роздягальні, забили вдруге. Той таки Коста поцілив у дальню «дев'ятку», виконавши штрафний з правого флангу. Реві, як раніше і П'ятову, залишалося тільки розвести руками.
 
Через дві хвилини після відновлення гри інтригу остаточно поховав Луїс Адріано, якому нарешті посміхнулся Фортуна, а Коста − віддав відмінний пас. Господарі намагалися змінити ситуацію, проте її контролював «Шахтар», який у вересні гратиме в груповому турнірі Ліги чемпіонів УЄФА. Не докладаючи великих зусиль, гірники завершили зустріч з потрібним їм рахунком. Завдяки цьому виграшу підопічні Мірчі Луческу принаймні на добу очолили турнірну таблицю.
 
«Нічого тут не вдієш. Ми ретельно готувалися до цього матчу, проте втілити плани у життя на полі не змогли,. − констатував після фінального свистка наставник «Арсеналу» Юрій Бокалов. − Гадаю, гравців психологічно зламав гол «у роздягальню», завдяки якому «Шахтар» вийшов уперед. Підсумок закономірний, адже нам протистояла одна з найсильніших команд Європи».
 
«Мені сподобалася реакція моєї команди на пропущений м'яч, а Дуглас Коста у черговий раз довів, що є справжнім майстром, − резюмував керманич переможців Мірча Луческу. − У другому таймі ми забили втретє, після чого спокійно тримали руку на пульсі. З огляду на спеку, вмикати максимальні швидкості було не варто».
 
У іншому матчі п'ятниці полтавська «Ворскла» вдома розійшлася миром із сімферопольською «Таврією» − 0:0. Поєдинок не був багатий на небезпечні моменти, хоча наприкінці гри господарі все ж таки мали можливість засмутити Максима Старцева. Однак з ударом Йована Маркоскі голкіпер впорався, а «пострілу» Дениса Кулакова бракувало влучності.
Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 41555 | Додав: futbolUA
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Також читайте:

Німецька мова заважає Юсефу виступати за "Кельн"
Каннаваро: Наше покоління було кращим
"Рома" хоче придбати Валона Бехрамі
Луїш Фігу може стати тренером "Інтера". ВІДЕО
Мессі забив найкращий гол року
Рац хоче зіграти з "Барсою" у фіналі ЛЧ
Алієв перейде в "Штутгарт"?
Девід Бекхем повертається до Англії і гратиме за "Тоттенхем"
"Фіорентину" зацікавив півзахисник "Бенфіки"
Болгарський півзахисник донецького "Металурга" Янков перейшов в "Ростов"
Дивіться футбольне відео:

Відео голів та огляд матчу Арсенал - Ворскла

  • Перегляди:
  • Всього коментарів: 0
  • Рейтинг: 5.0
Реєструйся і публікуй
Логін:
Пароль:

Пубілкації


Пошук

Календар
«  Липень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Архів записів

Про рубрики новин
Футбольні новини
Національна збірна України
Прем'єр ліга України
Кубок України з футболу
Ліга чемпіонів УЄФА
Ліга Європи УЄФА
Першість України. Перша ліга
Першість України. Друга ліга
ЄВРО-2012
Футбольне відео
Футбольні світлини
Навколо футбольні новини
Інтерв'ю і футбольна аналітика
ФУТБОЛЬНЕ ТБ
Цікаві новини, які не мають жодного відношення до футболу
Ліга Націй
Опис та результати матчів турніру Ліга Націй UEFA

Незалежне спортивне Інтернет-видання "ПРО ФУТБОЛ по-українськи" © 2010-2024